Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » HL 2014

Hovedlandsrennet skiskyting 2014

Orkdal Idrettslag takker utøvere, lagledere, kretser og publikum for oppslutningen om årets Hovedlandsrenn i skiskyting! Vi håper alle har hatt en hyggelig helg i Knyken:)

Informasjon om arrangementet ser dere i menyen over.
Artikler fra Hovedlandsrennet er lagt ut lenger ned på siden. I vårt fotoalbum ligger det bilder fra konkurransedagene.

 

 

 


23.02.2014

Stafetter avsluttet Hovedlandsrennet i Knyken

Hovedlandsrennet i skiskyting 2014 ble avsluttet med stafetter og fellesstart i Knyken skisenter søndag. På bildet over ser dere glade gutter fra Oslo og Akershus som gikk inn til seier i stafetten for 15- og 16-åringene. Det er lagt ut noen bilder fra søndagens konkurranser i vårt fotoalbum.

Les mer…


22.02.2014

Bankett med middag, underholdning og premieutdeling

Lørdag kveld var det bankett i Orklahallen med hele 700 gjester! Under banketten var det middag, underholdning og premieutdeling. Premier ble delt ut for normaldistansen fredag og sprintdistansen lørdag. Skiskyting handler om å kombinere to idretter - langrenn og skyting.

Les mer…


22.02.2014

Flotte prestasjoner på sprinten under Hovedlandsrennet

Lørdagen bød på nok en fin dag i Knyken med mange gode prestasjoner under Hovedlandsrennet i skiskyting. Det er imponerende å se alle de rundt 400 skiskytterne yte sitt beste under løpene i Knyken. Hovedlandsrennet er en flott og viktig konkurranse, ikke bare for de som ender helt i toppen...

Les mer…


22.02.2014

Referat lagledermøte lørdag 22. februar

Lørdag 22. februar klokka 17.00 var det lagledermøte for Hovedlandsrennet i Orklahallen på Orkanger.Referat fra lagledermøtet ser dere her(PowerPoint)Last ned referatet i pdfformat her.

Les mer…


21.02.2014

Normaldistanse på første konkurransedag av HL 2014

Konkurransene under Hovedlandsrennet i skiskyting startet fredag med normaldistanse for gutter og jenter 15-16 år. Sol og lite vind ventet utøverne i Knyken fredag morgen, og det var gode forhold gjennom hele konkurransdagen.Jenter 16 år ble vunnet av Marit Ishol Skogan fra Steinkjer.

Les mer…


21.02.2014

Dugnadsånden er god i skiskytterfamilien - ny steindugnad lørdag

Foran Hovedlandsrennet i Knyken er det jobbet knallhardt for å gi skiskytterne så gode forhold som mulig. Mye snø er produsert og en god del snø er hentet fra andre steder. Dette har medført en del anleggstrafikk i Knyken, og dermed mulighet for en del stein i løypene.

Les mer…