eggen plakat annonse

Arkiv » HL 2014 » Dugnadsånden er god i skiskytterfamilien - ny steindugnad lørdag

21.02.2014

Dugnadsånden er god i skiskytterfamilien - ny steindugnad lørdag

Foran Hovedlandsrennet i Knyken er det jobbet knallhardt for å gi skiskytterne så gode forhold som mulig. Mye snø er produsert og en god del snø er hentet fra andre steder. Dette har medført en del anleggstrafikk i Knyken, og dermed mulighet for en del stein i løypene. Under lagledermøtet torsdag kom det forslag fra kretser om en felles dugnad for å plukke stein i skiløypene. Fredag morgen ble det gjennomført steinplukking i deler av løypenettet og 20 personer deltok:) Arrangørklubben Orkdal Idrettslag er veldig glade for dette initiativet, og vi setter utrolig stor pris på den forståelsen som vises for de begrensede snømengdene i Knyken.

Vi prøver derfor med en tilsvarende dugnad i morgen lørdag. Oppmøte er klokka 09.00 ved Bankbrua i Knyken. Det er i første rekke 1-kilometeren langs parkeringsplassen vi skal se over.

Takk for velvillig innsats! Vi har stor tro på en flott skiskyttersprint i Knyken lørdag:)