Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » HL 2014 » Ildsjelene jobber foran Hovedlandsrennet

18.02.2014

Knyken 180214

Ildsjelene jobber foran Hovedlandsrennet

Tidlig i januar ble Knykenfolket Årets ildsjel under Idrettsgallaen i Oslo. Allerede samme kveld var dugnadsgjengen ivrige på å komme seg heim for å forberede Hovedlandsrennet i skiskyting. Nå er arrangementet kun noen dager unna, og Knykenfolket står på dag og natt for at forholdene skal bli så gode som mulige for de nesten 400 unge skiskytterne.
Mye skal være på plass foran treningsdagen i Knyken torsdag. Orkdal Idrettslag har en stor og erfaren arrangementsstab som skal jobbe underveis i Hovedlandsrennet. Før konkurransene starter, jobber Knykenfolket med logistikken, anlegget og løypene. Ettersom desember, januar og februar ikke har gitt noe snø i Knyken, har dugnadsgjengen stått på for å få i gang snøproduksjon i Knyken. Nå ser det ut til at det skal bli veldig gode skiforhold i løypene under konkurransene. Mandag kom et lite lag med natursnø som bidrar til en flott vinterramme rundet Hovedlandsrennet.
I løpet av onsdagen skal løypetrasèene være klare med markører og sperringer. Løypene skal være nyfreset og stadion klargjort. Ved standplassen er det satt opp tribune. Får vi noen kuldegrader de siste nettene vil snøkanonen gå for å forbedre skiforholdene ytterligere. Knykenfolket har tro på flotte konkurransedager i Knyken under Hovedlandsrennet.

Sjekk værforhold og se webkamera fra Knyken her.

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til Knyken!