eggen plakat annonse

 

Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » HL 2014 » Bankett med middag, underholdning og premieutdeling

22.02.2014

Sprint HL 220214 02 023

Bankett med middag, underholdning og premieutdeling

Lørdag kveld var det bankett i Orklahallen med hele 700 gjester! Under banketten var det middag, underholdning og premieutdeling.
Premier ble delt ut for normaldistansen fredag og sprintdistansen lørdag. Skiskyting handler om å kombinere to idretter - langrenn og skyting. På banketten ble selvfølgelig de som har klart denne kombinasjonen best hedret med sine medaljer. Innenfor skiskytingen vil man også gi honnør til de som gjør det ekstra godt på standplass. På bildet over ser dere noen av deltakerne under Hovedlandsrennet som i løpet av helga har skrevet seg inn i "nuller-klubben" blant skiskyttere som skyter fullt hus i konkurransene. Bildet viser de som skjøt ned alle blinkene på fredagens normalprogram for 15-åringene. Under ser dere 16-åringene som kom i nullerklubben etter fredagens konkurranse.

Sprint HL 220214 02 022
 

Av underholdning fikk deltakerne på banketten blant annet oppleve unge musiktalenter fra musikklinja på Orkdal vidaregåande skole, trikseshow med fotballbrødrene Fagerli og liveversjon av Knykenlåta "Knyken e konge". Låta ble laget i forbindelse med åpningen av Nye Knyken skisenter. Tore Andrè Helgemo, far til Celine Helgemo, har laget Knyken e konge. Se den gjerne på Youtube her :)


Sprint HL 220214 02 026
Å delta i Hovedlandsrennet er stort. For mange er det å delta en seier i seg selv. For en del utøvere er det et mål å komme inn blant de ti beste. Guttene på bildet klarte den bragden under fredagens normal for Gutter 15. Aksel Meland kunne gå helt til topps foran Halvor Taalesen Tjøntveit fra Svene og Sigurd Trømborg fra Beveren.

Sprint HL 220214 02 018Øyvind Aaling Lio fra Bjerke er blant utøverne som kunne gå opp på pallen i Orklahallen lørdag. Øyvind vant sprinten for Gutter 16 år foran Benjamin H. Skaaheim og Håkon Rybråten.

bankett HL 2014

Vi gratulerer alle som fikk sine medaljer og premier under banketten i Orklahallen lørdag. Takk til alle som deltok på bankett og premieutdeling. Å samle skiskytterfamilien til en slik sosial sammenkomst er en flott tradisjon under Hovedlandsrennet.

Vi gleder oss til de avsluttende stafettene i Knyken på søndag!