Arkiv » HL 2014 » Ordføreren åpnet Hovedlandsrennet i skiskyting

20.02.2014

DSCN0297

Ordføreren åpnet Hovedlandsrennet i skiskyting

Flere hunder mennesker møtte opp på åpningen av Hovedlandsrennet i skiskyting torsdag kveld. Åpningsseremonien ble arrangert ved Tusenårsstedet på Fannrem, og det var ordfører i Orkdal kommune Gunnar Lysholm som stod for den offisielle åpningen av Hovedlandsrennet. Lysholm snakket om Orkdal som idrettskommune, og om betydningen av Knyken som rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Han nevnte blant annet at det var kommet hilsen til Orkdal og Knyken fra kombinertlandslaget som i dag tok OL-gull for lag. Kombinertlandslaget har hatt flere samlinger i Knyken som oppkjøring til lekene i Sotsji. Knyken er i så måte et anlegg både for rekruttering og for toppidrett.

DSCN0285
Det er hyggelig at de ulike skiskytterregionene i Norge var representert under åpningen av Hovedlandsrennet. 400 unge skiskyttertalenter fra hele landet skal i helga konkurrerer i Knyken.

DSCN0292
Arrangørklubben Orkdal IL sine egne deltakere ble intervjuet under åpningen om sine forventninger til helga i Knyken.

DSCN0281
På Tusenårsstedet står en statue av Godfoten som er et symbol på tankene til Orkdal Ils egen Nils Arne Eggen. Nils Arne Eggen har gjennom sin lange tid innen fotballen jobbet med samhandling og utviklet "Godfot-teorien". Godfot-teorien vektlegger å ta tak i det beste i hver enkelt for å skape et godt kollektiv.

I løpet av helga vil vi helt sikkert få sed godføttene til alle de unge skiskytterne som deltar under Hovedlandsrennet i skiskyting. Lykke til alle sammen!