Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » BARNEFOTBALL » Fin augustdag på Verdal Cup

30.08.2014

IMG 1477

Fin augustdag på Verdal Cup

Orkdal Gutter 10 var lørdag i Nord-Trøndelag for å delta på Coop Verdal Cup 2014. Lag som Staal, Stiklestad, Verdal, Strindheim, Sparbu og Vinne stod på motsatt banehalvdel, og alle tre OIL-lagene fikk god motstand på den siste sommerlørdagen for året.

Bilder fra Verdal Cup 30. august 2014 ser dere i vårt fotoalbum.

IMG 1472
Gutter 10 reiste til Verdal med 17 spillere fordelt på sine tre lag. Det betød mye spilletid på alle guttene. Første kamp var mot Stiklestad. Det ble et langt roligere slag enn i 1030, og Orkdal 2 hadde god kontroll gjennom hele kampen. På bildet er står gutta i kø foran Stiklestad sitt mål, mens de røde satser på at keeperen ordner opp.

IMG 1476
Orkdal 3 fikk en tøff start mot arrangørklubben Verdal. Det ble et målrikt og artig oppgjør.

IMG 1478
Lagleder Stian Bergsrønning tok en kjapp peptalk i pausen, og Orkdal holdt på å snu kampen i andre omgang, selv om verdalingene til slutt trakk det lengste strået.

IMG 1489
Orkdal 1 varmer opp foran sin første kamp i Verdal Cup. Laget startet med sin vanskeligste kamp mot et av de gode lagene fra Strindheim.

IMG 1491
OIL stilte med en stor delegasjon av foreldre og søsken. Programmet var lagt opp slik at de tre lagene kunne være tilskuere til hverandres kamper.

IMG 1497
Straffe er ikke så vanlig i minifotballen. Tobias Bergsrønning viser nerver av stål mot gutta fra Staal, som holder til på Inderøya.

IMG 1505
Med medaljen rundt halsen er det tid for bølgen. Restitusjonstiden blir kort, for allerede søndag deltar Gutter 10 sammen med alle miniputtene i OIL under Miniputtenes dag på Orkdalsbanken stadion.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK