Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

eggen plakat annonse

 

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Lagene » På vei til ungdomsfotball i Orkla FK

24.10.2016

Orkdal G12 221016

På vei til ungdomsfotball i Orkla FK

Orkdal Idrettslag driver sin fotballavdeling med tilbud til gutter og jenter i alderen 6-12 år. Gutter 2004 er det største kullet som har vært i Orkdal Idrettslag de siste årene. Denne sesongen har G12 stilt med fem lag, tre lag med hovedvekt av gutter fra Grøtte og to lag med hovedvekt av gutter fra Evjen. I tillegg har det vært spillere fra Gjølme/Råbygda med på lagene. Dette blir til sammen rundt 35 ivrige fotballgutter. Til neste sesong er det ungdomsfotball som gjelder, og mange av guttene vil da være sammen i Orkla Fotballklubb. Lørdag fikk guttene en forsmak på hva ungdomsfotball innebærer, da Orkdal G12 spilte treningskamper med 9er-fotball mot lag fra National og Rindal
(bilde: Jon Møkkelgård).

Orkdal G12 221016 02
Det var et fantastisk høstvær på Orkdalsbanken stadion lørdag. Orkdal G12 stilte med tre 9er-lag. Lagene spilte en kamp hver mot to lag fra National og et lag fra Rindal. Dette var det første møtet med 9 spillere på hvert lag, større bane og offside. Orkla Fotballklubb håper at mange av guttene til neste sesong tar på seg den hvite Orkla-drakta. I Orkla FK legges det opp til et fotballtilbud for alle, om de ønsker på trene en gang i uka eller fire. Målet i ungdomsfotballen til OFK er å få flest mulig unge til å holde på med fotball, få gode opplevelser med fotballen og utfordringer som er tilpasset utviklingen til hver enkelt. Med nærmere 35 gutter på alderstrinnet skal det være gode muligheter for å få til dette:)
Forarbeidet til neste sesong er allerede i gang. Gutter 2004 har en stor og dyktig ressursgruppe av voksne som er tilknyttet lagene denne sesongen. Mange av disse vil bli med videre inn i Orkla Fotballklubb. Ivrige og engasjerte voksne er en god forutsetning for å lykkes med fotballtilbudet til neste års G13 i OFK. Alle guttene skal ha et kamptilbud hver uke, og da ligger det an til både 9er-lag og 7er-lag.

Orkdal Idrettslag takker spillere, trenere, lagledere og foreldre for fine år i idrettslaget! Vi ønsker lykke til i Orkla Fotballklubb! Fortsett gjerne som medlemmer i Orkdal Idrettslag:)

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK