Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

eggen plakat annonse

 

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Lagene » Trener inne på kunstgress i januar

29.01.2016

IMG 7873

Trener inne på kunstgress i januar

Orkdal Idrettslag har en fotballavdeling med tilbud til barn i alderen 6-12 år. I tillegg til miniputtfotball for aldersgruppen 6-10 år er det gutte- og jentelag for 11- og 12-åringer. Guttene på 12-årslaget er godt i gang med treningene foran årets sesong. Blant aktivitetene på vinteren er en trening for uka i Skauns innendørshall Orkdalsbanken Indoor.

IMG 7857
Gutter 2004 er det største kullet i Orkdal Idrettslag med ca 35 ivrige fotballgutter.

IMG 7859
Sesongen 2016 stiller Orkdal IL med 5 guttelag i 12-årsklassen. Tre av lagene har en overvekt av spillere fra Grøtte, mens to av lagene har en overvekt av Evjensgutter. I tillegg er det også med ivrige fotballgutter fra Glimt på lagene.

IMG 7860
Fredag kveld trente Grøttelagene i Orkdalsbanken Indoor, Skaun ILs bane i Børsa.

IMG 7861
Å få trene på kunstgress inne om vinteren er et fint tilbud. Innendørshallen i Børsa er gjort om fra lagerhall til fotballhall omtrent på størrelse med en håndballbane. Banen er godt egnet for spill 6x6 med barn i denne aldersgruppen.

IMG 7862
Her øves det en mot en med keeper.

IMG 7866
Grøttelagene trenes av Roger Fuglås, Stian Bergsrønning og Gøran Aakerholm. Innimellom er flere voksne med og leder treninger, og på lagledersiden er det også flere som bidrar. Når en så stor guttegjeng skal organiseres er det flott med en stor voksengruppe rundt lagene.

IMG 7869
De to treningsgruppene på alderstrinnet veksler på å bruke kunstgresset i Børsa. I tillegg trener de i Orklahallen. I februar starter G12 med utetreninger. Orkdal G11 trener også i Orkdalsbanken Indoor hver uke.

IMG 7868
Mens to lag spiller kjører to andre lag litt hurtighetstrening.

IMG 7874
På fredagens trening var fokuset på forsvarspill - her er det to mot to med keeper.

IMG 7871
Orkdal G12 er glade for å være i gang med fotballsesongen. Med den særdeles varierende vinteren som vi har nå passer det ekstra godt med et fotballtilbud. Det er bare å glede seg til barnefotballen ruller på Orkdalsbanken stadion igjen til våren:)


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK