Knyken skisenter vinter drone FIS 02

FOTBALL » Rosenborg Fotballskole 2010

19.04.2010

Rosenborg Fotballskole 2010

I 2010 arrangerer Rosenborg Ballklubb åtte fotballskoler spredt ut over Midt-Norge. I samarbeid med de lokale klubbene tilbyr RBK lek og moro for tilsammen 1650 unge fotballspillere som er født mellom 1994 og 1999.
18.-20. juni arrangeres Rosenborg Fotballskole 2010 på Orkdalsbanken Stadion.

De som er medlemmer i OIL eller våre naboklubber kan melde seg på fra 15. april.

Påmelding gjøres på billettservice.no

Øvelsene som blir benyttet i RBK Fotballskole skal være lekbetonte, slik at deltagerne har det artig. Med leken skal vi ta deltagerne ett steg videre. Det er ikke nok bare å gå på fellestreninger for å bli en god fotballspiller. Den uorganiserte aktiviteten er svært viktig for at utvikling skal skje. Da er det viktig å ha det morsomt, lage sine egne øvelser og utfordre hverandre gjennom leken (rbkmedia.no).

Les mer på Rosenborg Ballklubs offisielle hjemmeside

Varig logo orkla 4f 02