Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL » Orkla Sparebank Stadion er navnet

23.04.2018

IMG 2843

Orkla Sparebank Stadion er navnet

I starten av oktober gikk Orkdalsbanken over til å bli Orkla Sparebank, et resultat av sammenslåingen mellom Meldal Sparebank og Orkdal Sparebank. Den lokale sparebanken har alltid vært en fantastisk bidragsyter til kultur og fritid i vår region. Denne rollen videreføres i høyeste grad nå som banken har blitt Midt-Norges største Eikabank. Denne uka fikk Orkdal Idrettslag sin fotballstadion på Fannremsmoen det nye navnet - Orkla Sparebank Stadion.

IMG 2841
Orklabanken har gjennom mange år vært en av de viktigste samarbeidspartnerne for Orkdal Idrettslag. Den første avtalen vi kan registrere, er bankens engasjement for å bygge lagets første Knykstuggu. Den ble satt opp i 1935. Siden den gang har den lokale sparebanken støttet opp om anleggsutvikling og aktivitet i idrettslaget vårt. Orkdal Idrettslag eier og driver to anlegg, Knyken skisenter og Orkla Sparebank Stadion. 

IMG 2844

Garasjegjengen på Orkla Sparebank Stadion tok jobben med å få opp det nye navnet på inngangspartiet og på tribunen. Fotballsesongen er i gang, med aktivitet i de aldersbestemte lagene i Orkdal Idrettslag. OIL har fotballag for gutter og jenter i alderen 6-12 år.

Orkla Nardo
Orkla Sparebank Stadion er også hjemmebanen til Orkla sine seniorlag. Forrige uke headet Erik Helgetun Orkla opp i ledelsen under cupoppgjøret hjemme mot Nardo. Jan Inge Lynums sene scoring i kampen sikret hjemmekamp i 2. runde mot eliteserielaget Ranheim tirsdag 1. mai.

IMG 2840


Arbeidet med å få opp de nye skiltene gikk fint. I Orkdal Idrettslag er vi glade for å ha garasjegjengen som hvert år bidrar med hundrevis av dugnadstimer på Orkla Sparebank Stadion.

IMG 2839
Orkdal Idrettslag takker Orkla Sparebank for godt samarbeid gjennom veldig mange år. Vi har stor tro på at samarbeidet fortsetter i lang tid framover, også etter sammenslåingen av de to lokale bankene. Sammen skaper vi et godt aktivitets og fritidstilbud til alle som bor i vår region.

Vi ønsker alle velkommen til Orkla Sparebank Stadion - om ikke lenge ruller miniputtfotballen også:)


 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK