Orkdalsmessa 2

eggen plakat annonse

FOTBALL » Ta turen til Orkla Sparebank stadion på lørdag!

09.10.2019

Orkla herrer 02

Ta turen til Orkla Sparebank stadion på lørdag!

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon. Orkdal/Orkla ble i høst sertifisert som NFF Kvalitetsklubb nivå 1. Lørdag er det kamp for OFK menn senior på Orkla Sparebank stadion.

Orkla herrer 01
Orkdal Idrettslag og Orkla Fotballklubb har et godt samarbeid. Gjennom samarbeidet gir OIL og OFK et fotballtilbud til gutter og jenter i alderen 6 år og opp til senior. Lørdag kommer Verdal til Orkla Sparebank stadion for å spille mot herrelaget til Orkla FK. For begge lag er dette en viktig kamp i forhold til å berge plassen i 3. divisjon. Orkla har hatt en tung periode nå på høsten, men sist helg ble det en solid opptur med seier 4-1 borte mot Kongsvinger 2. Verdal hadde en dårlig start på sesongen, men har gjennom gode resultater i høst fått et løft.

3 div host 2019
Slik ser tabellen ut før helgas runde i 3. divisjon. Vinneren av lørdagens kamp på Orkla Sparebank stadion vil ta et viktig steg oppover på tabellen. Hvordan andrelagene til Raufoss og Kongsvinger velger å disponere sine mannskap de siste kampene er vanskelig å vite, men det eneste som Orkla og alle andre lag kan gjøre er å konsentrere seg om egne kamper. I neste runde skal Orkla reise til Raufoss for å møte Raufoss 2, og i årets siste kamp venter Tiller hjemme på Orkla Sparebank stadion.

VI oppfordrer alle om å ta turen til Orkla Sparebank stadion nå på lørdag kl 16.00. Orkla FK trenger all den støtten de kan få fra tribunen. Møt opp og gjør din del som "den 12. mann" på laget.

Orkla herrer 03