eggen plakat annonse

 

Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

HÅNDBALL » J15 » J14 nr 2 i Baldus Cup

27.04.2015

Baldus 2

J14 nr 2 i Baldus Cup

Orkdal/Orkanger J14 har hatt ei fantastisk helg på Lillehammermed masse fine opplevelser.

Sportslig så ble det en litt svak start med 1 tap, 1 uavgjort og 2 seire i de innledende kampene. Vi ble da nr. 2 i vår gruppe, og dermed klar for 8. delsfinale mot Skogn på søndag. Det ble en knusende seier med hele 15-3. Det er mest antall scorede mål av alle lag i hele 14 sluttspillet (det spilles kun 20 min i hver kamp). Da var vi i gang med spillet vårt og godt motivert for å møte vennskapsklubben vår Frosta til kvartfinale. Den ledet vi fra startsignalet gikk til slutt, og vant 10-8.  Neste kamp da var semifinale mot ROS. OIL/OIF spilte da turneringens beste kamp hvor vi vant 12-6. Vi var i Baldus Cup finalen!
I finalen møtte vi hjemmelaget Lillehammer, som vi tapte mot i innledende kamp. Jentene tok tak å vi ledet underveis hele 9-5, men med litt rot på slutten utlignet Lillehammer i siste sekund. Det hele skulle derfor avgjøres med «første mål vinner». Vi startet med ballen og fikk satt den i mål – uheldigvis så ble det dømt det tramp. Lillehammer benyttet seg da av muligheten de fikk og scoret det avgjørende målet. Jentene var veldig skuffet akkurat der og da. Men totalt sett så er alle strålende fornøyd ble å bli nr. 2 av 21 lag.

Sosialt sett så har både jentene, og ei stor foreldregruppe hatt ei kjempehelg i Lillehammer. Masse fine samlinger med god mat og mang en god latter.

Vi takker for årets sesong og de fine opplevelsene dere har gitt oss. Takk også til alle som har heiet oss frem.

Årets sesong:

Nr. 2 i cup på Lundamo. Nr. 2 i cup på Lillehammer. Nr. 2 på julecup Orklahallen.

SERIEVINNERE i TrønderEnergi serien på det ene laget. Nr. 2 i TrønderEnergi serien for det andre laget.

Kommer helt til kvartfinalen i sluttspill for serievinnere. På siste spissa sonesamling via kretsen hadde spillergruppa hele 8 spiller med.

ENORMT!

Trenere og lagledere

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK