Orkdalsmessa 2

eggen plakat annonse

KNYKEN » Det (kunst)snør i Knyken!

06.11.2019

IMG 6622

Det (kunst)snør i Knyken!

Innledningen på november har vært kald, og det ser ut som om kuldegradene skal holde seg også i perioden framover. Det betyr at Knykenfolket kan jobbe med snøproduksjon. Målet i første omgang er å snølegge stadion og 1-kilometeren ned mot parkeringsplassen.

Se hvordan det ligger an via våre webkamera.

IMG 6621
Knykenfolket har fått en god del erfaring med snøproduksjon de siste årene. Dette arbeidet har vært med på å sikre store arrangement i Knyken skisenter, og det har vært med på å sikre forholdene for langrenn, hopp og etter hvert også deler av alpinanlegget. Det er lettest å få laget skiforhold i asfalttrasèen, og det er der det først blir startet på med produksjon. Dersom vi får laget en såle i bunnen vil det bli enklere å holde på skiforholdene gjennom vinteren.

Snoproduksjon 061119
Været framover avgjør hvordan denne prosessen går. Vi håper selvfølgelig på natursnø før jul, men erfaringene sier at det ikke alltid blir sånn. Kommer det en lang mildperiode kan arbeidet virke forgjeves, men det vet vi aldri. Synet av hvit snø i Knyken skisenter uansett vakkert!