Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

eggen plakat annonse

 

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Fint i Knyken på sommeren!

07.07.2019

Knyken juli 2019 Arnfinn Saethre

Fint i Knyken på sommeren!

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Det er stor aktivitet i Knyken også på sommeren. Mange kretser og idrettslag besøker Knyken for å trene i det flotte hoppanlegget. Skiskyttere og langrennsløpere legger sommertrening til Knyken for å benytte seg av rulleskiløypene og skiskytteranlegget. Løypenettet i Knyken brukes også av folk i alle aldre som er på en dag- eller kveldstur. I Knyken og i området rundt er det flere gapahuker med muligheter for grilling og friluftsliv. I Knykmarka er det orienteringsposter for familier og mosjonister. 

Bildet på toppen er tatt av Arnfinn Sæthre nå i sommer, og oversiktsbildet under har vi fått fra Steinar Snøsen og Orkland Energi. Oversiktbildet er fra 2013, og for alle som er kjent i Knyken ser vi at det har skjedd mye siden da, både bygningsmessig og av forskjønning.

Legg gjerne en sommertur til Knyken skisenter! Velkommen!

Knyken 2013

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK