Orkdalsmessa 2

02.10.2019

IMG 6410

Flott samling for diabetikere

Sist helg arrangerte Diabetesforeningen Trøndelag samling for personer med diabetes type 1 i Knyken skisenter. Dette var et arrangement for alle som liker å trene, og som har lyst til å lære mer om diabetes og trening. Det ble en veldig fin helg for alle som deltok, og samlingen var både sosial og lærerik.

IMG 6415
Helga bestod av varierte aktiviteter. Den første dagen inneholdt blant annet foredrag og bootcamp.

IMG 6411
Lørdag var det fjelltur på programmet. Robin Bryntesson har vært på landslaget til Sverige i langrenn. I helga var han med som foredragsholder under samlingen for diabetikere. Søndag var det blant annet syretest opp Storknyken.

IMG 6413
Kirsti Bjerkan er ernæringsfysiolog med spesialfelt innen helselære og idrettsbiologi. Bjerkan holdt foredrag i Knyken om trening og diabetes, og det var mange gode tips å fange opp.

IMG 6412
Knykenfolket stiller som alltid opp når det er arrangement i Knyken skisenter, og på kjøkkenet er det ofte stor aktivitet.

Diabetesforeningen Trøndelag er veldig fornøyd med samlingen i Knyken skisenter. Dette var et tiltak som godt kan gjentas ved en senere anledning.