Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Full Knykstuggu under den årlige julelunsjen

04.12.2019

Julelunsj 2019 01

Full Knykstuggu under den årlige julelunsjen

Denne uken ble den årlige julelunsjen i Knyken skisenter arrangert, med Knystuggu fylt til randen av dugnadsfolk, samarbeidspartnere og øvrige Knykenvenner. På bildet gir ordfører Oddbjørn Bang en oppmerksomhet til en av de mange som har lagt ned, og fortsatt legger ned en fantastisk innsats for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. Gudbjørg Opøien er en flott ambassadør for Knykenfolket.

Julelunsj 2019 03
Det er blitt en fin tradisjon å holde julelunsj i Knyken, og årets lunsj ble virkelig vellykket. Lunsjen ble selvfølgelig tilberedt av Knykenfolkets egne kjøkkendamer.

Julelunsj 2019 02
Linn Cilje Hembre hadde med seg varaordfører i Nye Orkland Are Hilstad på gitar. Duoen bidro med flotte musikalske innslag.

Julelunsj 2019 04
To karer som forhåpentligvis kan slippe ned skuldrene på en slik dag er daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk og fungerende leder for skiavdelinga Thor Arne Johnsen. Fossbakk og Johnsen har gjennom de ti siste årene lagt ned tusenvis av timer i Knyken skisenter. Det som startet som et stort prosjekt har blitt et fantastisk skisenter, med muligheter for varierte aktiviteter både på sommeren og vinteren.

Orkdal Idrettslag takker inviterte gjester for en fin stund i Knyken. Nå ser vi alle fram mot jul og vintersesong.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK