Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

eggen plakat annonse

 

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Landslagsutøvere trener i Knyken skisenter

09.06.2019

Kombinertgutta 2019 01

Landslagsutøvere trener i Knyken skisenter

Sommersesongen er godt i gang i Knyken skisenter. Det har blitt en årlig tradisjon at kombinertlandslaget legger sommertrening til Orkdal. Denne uka var Magnus Krog, Espen Bjørstad og Jørgen Graabak i Knyken.

Kombinertgutta 2019 02
De norske kombinertløperne har de siste årene blitt godt kjent med dugnadsgjengen i Knykenmiljøet. For Knykenfolket og for daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk er det veldig hyggelig at eliteutøverne Krog, Bjørnstad og Graabak ser nytten av å bruke Knyken skisenter som treningsarena foran en ny vintersesong. 

Kombinertgutta 2019 05
I Knyken skisenter er det flotte treningsforhold for kombinert. Den største plastbakken i Knyken tillater hopp opp mot 80 meter. Gjennom hopping i en så liten bakke får utøverne trent mye på hvordan de skal hoppe best mulig teknisk. Etter ei hoppøkt er det kort vei til rulleskiløypa med muligheter for å trene på langrennsdelen av kombinertøvelsen.

Kombinertgutta 2019 04

Kombinertlandslaget er i gang med de viktige forberedelsene til en ny vintersesong. Mange av de beste kombinertløperne i verden har tilhold i Trøndelag, og vi er glade for at de tar turen til Orkdal og Knyken med jevne mellomrom. Anlegget i Knyken er ikke bare et rekrutteringsanlegg; anlegget byr også på gode treningsforhold for våre aller beste vinteridrettsutøvere.

Vi ønsker alle velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK