Nils Arne Eggen Cup 2018

NM Hopp » Informasjon

Informasjon

Orkdal Idrettslag har gleden av å invitere til NM Liten bakke for Kvinner i Knyken.
Bakke, K68 på porselenspor
Når lørdag, 3. mars 2018, 11:00 – 15:00

Knyken skisenter ble åpnet så tidlig som i 1930, det er fornyet og utbygget i mange etapper siden den gang. Den siste store utbyggingen startet i 2010, og ble ferdig i 2012. Utbyggingen har kostet Orkdal Idrettslag ca. 100 millioner kroner, av dette er det ca. 40 millioner kroner i frivillig arbeid. «Knykenfolket» som arbeider frivillig i Knyken skisenter ble tildelt prisen «Årets Ildsjel» av statsministeren i Norge den 4. januar i 2014. I Knyken skisenter har vi 5 hoppbakker som kan brukes både sommer og vinter. I tillegg har vi bl.a. barneskileik, alpinbakker, skiskytterarena, langrennsarena og rullskitrase.

Knyken skisenter ligger sentralt til i Midt Norge. Det er følgende avstander fra:

• Værnes flyplass – Knyken skisenter: ca. 80 km

• Trondheim – Knyken skisenter: ca. 50 km