Knyken skisenter vinter drone FIS 02

eggen plakat annonse

Orklarittet » Alt ligger til rette for et flott Orklaritt 2014!

01.05.2014

Alt ligger til rette for et flott Orklaritt 2014!

Neste store arrangement i Knyken er Orklarittet på sykkel som går 24. mai. Orklarittet på sykkel arrangeres i år for tredje gang. Rittet er et tur/terrengritt på 63 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter. I tillegg til løypa på 63 km kjøres også rittet med en kortløype.

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag er glade for å kunne samarbeide om et sykkelritt i Orkdalen. Orklarittet er et terrengritt i ei variert rundløype. Starten går i Knyken. Løypa går om Fagerholtet over til Bakksetra og Svorkbygda. Videre skal det sykles mot Hoston, langs Hostovatnet, over brua ved Ringavatnet og ned mot Kviknelia. Løypa går så mot Berbuslykkja, fram til Berbusjåren og ned til Svorkmo. Syklistene skal ta seg videre på andre siden av Orkla, ned til travbanen på Fannrem, over Orkla igjen og komme til målgang på stadion i Knyken.

* I år som i fjor er det en sykkel verdt over 15 000 kroner i uttrekkspremie for alle de som sykler i turklasse lang løype. Det vil også bli andre uttrekkspremier.
* Det er egne uttrekkspremier til de under 16 år.
* Det er pengepremier til topp-3 i eliteklassen, med 5000 kr til beste mann/dame.
* Deltakerpremie til alle som fullfører er Orklarittets egen T-skjorte.

Orklarittet var i 2013 seedingritt til Birkebeinerrittet, men det er ikke seedingritt i år. Vi har likevel god tro på et flott sykkelritt i Orkdalen 24. mai!

Påmelding til årets Orklaritt skjer via Min Idrett.

Artikkel med bilder og video fra fjorårets Orklaritt ser dere her

Orklarittet 2012 02

Varig logo orkla 4f 02