Orklarittet » Orkdalsrittet - på sykkel

11.04.2012

Orkdalsrittet - på sykkel

26. mai skal Orkla Cykleklubb sammen med Orkdal Idrettslag arrangere Orkdalsrittet på sykkel for første gang. Orkdalsrittet blir et turritt på 60 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter. I tillegg planlegges også gjennomføring av rittet med en kortløype på ca 30 kilometer.

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag er glade for å kunne samarbeide om et sykkelritt i Orkdalen. Orkdalsrittet skal bli et terrengritt i ei variert rundløype. Starten vil gå i Knyken. Løypa går om Fagerholtet over til Bakksetra og Svorkbygda. Videre skal det sykles mot Hoston, langs Hostovatnet, over brua ved Ringavatnet og ned mot Kviknelia. Løypa går så mot Berbuslykkja, fram til Berbusjåren og ned til Svorkmo. Syklistene skal ta seg videre på andre siden av Orkla, ned til travbanen på Fannrem, over Orkla igjen og komme til målgang på stadion i Knyken.

Løypekart og øvrig informasjon om Orkdalsrittet vil komme på heimesida til Orkla Cykleklubb.

Orkdalsrittet er kommet på terminlisten til Norges Cykleforbund.

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til sykkelritt i Knyken og Orkdalen!

Last ned informasjonsbrosjyre ved å trykke her.

Brosjyre_Orkdalsrittet_2012_side_1.jpg
Brosjyre_Orkdalsrittet_2012_side_2.jpg