Knyken skisenter vinter drone FIS 02

Orklarittet » Orklarittet 2013

25.04.2013

Orklarittet 2013

25. mai skal Orkla Cykleklubb sammen med Orkdal Idrettslag arrangere Orklarittet på sykkel for andre gang. Orklarittet er et tur/terrengritt på 63 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter. Orklarittet 2013 er seedingritt for Birkebeinerrittet. I tillegg til løypa på 63 km kjøres også rittet med en kortløype på 33,6 kilometer.

Artikkel med bilder og resultater fra Orklarittet 2013

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag er glade for å kunne samarbeide om et sykkelritt i Orkdalen. Orklarittet er et terrengritt i ei variert rundløype. Starten går i Knyken. Løypa går om Fagerholtet over til Bakksetra og Svorkbygda. Videre skal det sykles mot Hoston, langs Hostovatnet, over brua ved Ringavatnet og ned mot Kviknelia. Løypa går så mot Berbuslykkja, fram til Berbusjåren og ned til Svorkmo. Syklistene skal ta seg videre på andre siden av Orkla, ned til travbanen på Fannrem, over Orkla igjen og komme til målgang på stadion i Knyken.

Se bilder fra Orklarittet 2012 i vårt fotoalbum.

Orklarittet er på terminlisten til Norges Cykleforbund.

Påmelding til Orklarittet 2013 skjer gjennom Min idrett. VIKTIG: Ryttere som har Birk-ID bes sende sin Birk-ID sammen med navn og klasse til paamelding@orkdal-il.no.

Last ned informasjonsbrosjyre ved å trykke her.

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til sykkelritt i Knyken og Orkdalen!

Orklarittet_2013_plakat.jpg

Varig logo orkla 4f 02