Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI


29.01.2017

Svensk jubel på jentenes stafett

Nordisk Juniorlandskamp ble avrundet med stafetter i langrenn i Knyken skisenter i dag. Det svenske førstelaget, representert ved Kristina Axelsson, Louise Lindström og Katrin Sjödén, gikk inn til seier på jentenes stafett. De lå i teten hele veien og på den siste etappen fikk Sjödén en luke og hadde kontroll...

Les mer…


28.01.2017

Flotte forhold under SpareBank1 cup - KM normal/Nordisk Juniorlandskamp i Knyken

Knyken skisenter viste seg fra sin beste side lørdag og løperne kunne konkurrere i flott preparerte langrennsløyper. I overkant av 450 langrennsløpere deltok i dagens konkurranser. Ca. 60 av disse var utplukket for å representere Norge, Sverige, Finland, Estland eller USA i Nordisk Juniorlandskamp.

Les mer…


28.01.2017

Trenger stafettløper til søndagens landskamp

Søndag går stafettene under Nordisk Juniorlandskamp i Knyken skisenter. Det norske andrelaget mangler en utøver. Her er en melding fra den norske lederene Kari M Sylten:På grunn av sykdom mangler Norge en løper til tredjeetappe (F) på 2. laget (gutter) i Nordisk Juniorlandskamp på søndag i Knyken.

Les mer…


27.01.2017

Klassisk sprint og kombinert på første dag av Nordisk Juniorlandskamp

Første dag av Nordisk Juniorlandskamp ble gjennomført under gode forhold i Knyken skisenter fredag. Takket være iherdig innsats av dugnadsfolket i Orkdal idrettslag gjennom hele uka, kunne utøverne konkurrere i den største hoppbakken og flott preparerte langrennsløyper.

Les mer…


15.01.2017

Velkommen til avslutning på skileiken!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til avslutning på årets skileik i Knyken skisenter onsdag 1. mars klokka 18.00. Det blir skileik og premieutdeling til alle som har vært med minst en gang.

Les mer…


10.12.2016

Klubbklær på Sport 1

Skisesongen 16/17 er i gang. Orkdal Idrettslag og skiavdelingen fikk ny kleskolleksjon for noen år siden. Det er overtrekksdress og konkurransedrakt fra Swix. Luer og pannebånd i klubbdesign kan også kjøpes. Overtrekksdressen passer for alle som er involvert i Orkdal Idrettslag og Knyken.Bestilling av Orkdal IL - ski sin kleskolleksjon var åpen tidligere...

Les mer…


11.11.2016

Miljøsamling i Knyken 10.-11. desember

Velkommen til ei trivelig miljøsamling for aktive og foreldre fra 12 år og yngre helga 10.- 11. desember 2016. Langrennsutvalget har reservert rom i Knyken Skisenter. Her får vi også god servering og det er dusjmuligheter.

Les mer…


18.10.2016

Salg av lodd og adventskalendere

Like sikkert som at adventstida kommer hvert år før jul, er Orkdal Idrettslags salg av adventskalendere og lodd til messelotteriet på Orkdalsmessa.

Les mer…


29.05.2016

Midtnorsk rulleskicup 2016

Idrettslagene Aure, Kyrksæterøra og Orkdal etablerte i 2014 Midt-norsk Rulleskicup. Godt over 200 utøvere har deltatt på rulleskicupen de to første årene. Midt-norsk Rulleskicup 2016 inneholder 6 rulleskiarrangement. Se oversikt under. 

Les mer…


17.03.2016

Knut Ole tar over skiavdelingen i Orkdal Idrettslag

Mandag denne uken hadde Orkdal IL skiavdelingen sitt årsmøte i Knyken skisenter. Foran årsmøtet var det klart at Ola Dahl Johansen gir seg som leder. Knut Ole Solligård tar over lederansvaret for skiavdelingen.Ola Dahl Johansen har ledet Orkdal IL sin skiavdeling gjennom en av idrettslagets mest aktive perioder.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK