Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » HOPP » Velkommen til hoppskole i Knyken!

27.09.2017

Knykenlekene illustrasjon hopp 02

Velkommen til hoppskole i Knyken!

Orkdal Idrettslag ønsker barn og unge velkommen til hoppskole i Knyken skisenter. Første samling blir tirsdag den 3. oktober – kl. 18.00. Vi satser på to dager i uka, tirsdager og torsdager. Hoppskolen er for alle barn som har lyst til å prøve seg på skihopping.

Prestasjonspokal Espen 2017
Espen Jacobsen representerer Orkdal Idrettslag. Han har de siste par årene hatt stor framgang som skihopper. Espen konkurrerer nå i eliteklassen blant de beste norske hopperne, og han fikk OILs prestasjonspokal sist vinter. Espen skal være med å ha hoppskolen i Knyken. Med seg har han Andreas Varsi Breivik som også er en talentfull skihopper.

Hopptrening illustrasjon

Espen Jacobsen og Andreas Varsi Breivik er hoppere i elite-gruppen til Trønderhopp, og de vil hjelpe Orkdal Idrettslag med å etablere en hoppskole for sesongen 2017/18. Det er et ledd i utdanningen til Espen og Andreas, og de bidrar til at OIL får kvalitet på treneroppgaven for de aller yngste. De vil legge vekt på allsidighet og lek der alle kan delta.

Vi har utlån av hoppski; ta med skisko med NNN-binding. Du trenger ikke være med på alle treninger - kom når du har mulighet.

Spørsmål kan rettes til Irma Richardsen(tlf 90718748) eller Espen Jacobsen(tlf 98645936).

Velkommen til hopptreninger i Knyken skisenter!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK