Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » LANGRENN » Egne renn » Over 100 barn avsluttet ST-karusellen 2018

14.03.2018

IMG 2634

Over 100 barn avsluttet ST-karusellen 2018

Svorkmo NOI, IL Fjellmann, Orkanger IF og Orkdal IL inviterer i samarbeid med Avisa Sør-Trøndelag til karusellrenn hver vinter. Disse rennene er et tilbud til alle som liker å gå på ski. Målet er å fremme skiglede, og konkurransemomentet er nedtonet. Onsdag var det klart for avslutning på årets ST-karusell med renn og premieutdeling i Knyken Skisenter. Rennet ble arrangert i fristil uten tidtaking. 106 barn stilte til start i Knyken en flott onsdagskveld i mars under gnistrende skiforhold.

IMG 2631
Det er gledelig at over 100 barn deltok under onsdagens karusellrenn. Aldersspennet var fra ca 3 til 13 år.

IMG 2633

Det er valgfrie løypelengder under ST-karusellen. Barna kan velge mellom løypelengder på 500 meter, 1 kilometer og 2 kilometer.

IMG 2629
Det er sjelden at vi kan tilby så flotte skiforhold i mars som i år. Skiføret i Knyken dette året ser ut til å vare langt mot påske.

IMG 2635
Flotte spor i hele lysløypa i Knyken skisenter!

IMG 2627Svorkmo NOI, IL Fjellmann, Orkanger IF, Orkdal IL og Avisa Sør-Trøndelag takker for oppslutningen om årets ST-karusell! Forhåpentligvis blir det nye muligheter for karusellrenn neste vinter!

Orkdal Idrettslag, Orkdal Energi, Orkdal Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag ønsker allerede på søndag velkommen tilbake til Knyken skisenter. Da arrangeres Barnas Skifestival. Les om arrangementet her.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK