eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

SKI » Ski og skiskyttertreninger og smittesituasjon.

04.01.2021

Skitrening 2021

Ski og skiskyttertreninger og smittesituasjon.

Hei alle sammen, og godt nytt år!

 

2021 startet med tydeligere og sterkere forslag til smittevernstiltak for å stanse smitten av corona. Bl.a skal u-skoler og videregående skoler over på såkalt rødt nivå – som betyr at vi skal begrense antall elever som er på skolen samtidig.

Etter dialog med kommuneoverlege Jimmy Wikell i dag, fikk vi klare anbefalinger om hvordan vi kan organisere ski – og skiskyttertreninger framover.

SKISKYTING:

Når det gjelder skiskyting for nybegynnerne og andre, så arrangeres dette som normalt. Vi er utendørs, og vi kan holde god avstand. Jeg har vært i kontakt med noen av dere foreldre vedr. dette.

MEN – nå kl 1130 fikk jeg melding fra snøkoanongjengen i Knyken at standplass blir IKKE klar til i kveld. De har siden i går kveld produsert store mengder snø som er lagt på standplass. Denne må kjøres/ skyves unna, for så å bearbeides (freses) før den fryser. Det ligger altså store dunger med snø på standplass i dag, og vi kan ikke ha trening som jeg først tenkte. Er det ikke det ene, så er det det andre– men vi kan vel ikke klage på at det blir mer snø………….

Det betyr at kveldens treninger blir avlyst, og at neste skiskyttertrening for nybegynnerne, blir mandag 11.01.20. kl 1715 (uthenting av våpen i Knykstuggu) – oppstart trening kl 1730.


SKITRENING:

Når det gjelder SKITRENINGER på torsdager, så avlyses treningen for gruppa 1. - 4. klasse. Årsaken til det er at de er tildels mange utøvere og det kan være utfordrende å holde avstand. Man ønsker ikke å "blande kohorter" i særlig grad i denne perioden man er inne i. Treningene for 5. - 8. klasse går som normalt, forutsatt at man er frisk, og at man holder avstand.

 

Vi ber om forståelse for dette. Første skitrening i 2021 for 1. -4. klasse blir etter planen torsdag 21. januar kl 1800.

 

MVH OIL SKI

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK