SKI » SKISKYTING » Fellesstart på Bama skiskytterfestival

14.01.2018

Fellesstart på Bama skiskytterfestival

I dag var det fellesstart for de som er 13 år og eldre på Bama skiskytterfestival på Saupstad. Det er noe alle ser fram til. Mer spennende konkurranseform får man ikke. Det ble mye positiv spenning får våre utøvere også. På bildet over ser vi Olve Tungen i aksjon, Olve gjorde sine saker bra i dag og gikk inn til en flott andreplass i G14 etter suverene Petter Solhaug Sæter fra Os.

Amanda 1

Amanda K. Lynum trives på Saupstad. Hun tok en andreplass her i det siste rennet før Jul. Og andreplass ble det i dag også, bak Mathea Guddingsmo fra Frol som har vært den beste løperen i J16 så langt i år.

Arnt JohanArnt Johan Tungen i G16 sikret en tredje pallplass for OIL i dag med å gå inn til tredjeplass etter et godt gjennomført løp med kun en bom. Klubbkompis Iver Slupphaug gjorde også et godt løp i denne klassen, kun en bom for Iver også resulterte i en fin femteplass.

Resultater

Neste helg er det KM helg, med normal på Ramsjøbu lørdag og sprint på hjemmebane i Knyken på søndag. Vi gleder oss.