Orkdalsmessa 2

22.12.2018

Havard Mo stipend

Idrettsstipend til Håvard Mo

Orkdal kommune har hvert år siden 2009 delt ut et idrettsstipend til talentfulle idrettsungdommer i alderen 15-22 år. For 2018 er Orkdal ILs skiskytter Håvard Mo tildelt stipendet. Idrettstipendet består i et beløp på 20 000 kroner som skal brukes til å gi inspirasjon og muligheter til videre satsing og personlig utvikling innen skiskyting. For Håvard gir Orkdal kommunes idrettsstipend utvilsom motivasjon foran vintersesongen, hvor han skal konkurrere blant landets beste skiskytterne i 19-årsklassen. Håvard hadde en flott sesong som junior forrige vinter, og innledningen på årets sesong har også vært god.

Håvard Mo er ikke bare en lovende skiskytter. I idrettslaget vårt er han også anerkjent for sine egenskaper utenfor skiløypa. Håvards gode humør, evnen til å se andre, oppmuntre og gi tips og råd til yngre utøvere verdsettes høyt i Orkdal Idrettslag. I mars 2018 ble Håvard Mo årets forbilde i OIL.

Orkdal IL gratulerer Håvard Mo med idrettsstipendet og ønsker lykke til med årets sesong, som blant annet inneholder Junior-NM på hjemmebane i Knyken i mars.

Gratulerer med velfortjent stipend!

Havard Mo 2018