Leie lokaler Knyken

 

Orkdalsmessa 2

 

Live kamera knyken

 

eggen plakat annonse

 

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Toppidrettsveka

Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter var en del av Toppidrettsveka i 2013, 2014 og 2015. Toppidretsveka kom ikke til Orkdal i 2016 og 2017. Torsdag 16. august er verdeneliten i langrenn tilbake i Knyken skisenter!

Startliste Hopp

TIV

 

 

 


16.08.2015

Toppidrettsveka 2015

Toppidrettsveka satser på å skape tidenes sommerskifest under Toppidrettsveka 2015, som avsluttes med jaktstart i Trondheim lørdag 22. august 2015. Årets utgave av Toppidrettsveka starter i Aure torsdag 20. august. Fredag 21. august kommer verdenseliten for tredje gang til Orkdal og Knyken skisenter.

Les mer…


10.08.2015

Disse løperne går skiatlon i Knyken

Fredag 21. august kommer verdenseliten for tredje gang til Orkdal og Knyken skisenter under Toppidrettsveka 2015. Som i 2014 står skiatlon på programmet, og årets startfelt byr på veldig mange sterke navn både i herre- og dameklassen.

Les mer…


23.06.2015

NRK sender Toppidrettsveka

Toppidrettsveka har signert tidenes mest omfattende TV-avtale med NRK. Avtalen sikrer at arrangementene under Toppidrettsveka blir sendt på NRK frem til og med 2020. Ola Fagerheim og NRK besøkte Knyken i mai for å se på forholdene i skianlegget. Tidlig i juni ble avtalen mellom NRK og Toppidrettsveka klar.

Les mer…


06.05.2015

Forbereder Toppidrettsveka i Knyken

Planleggingen av Toppidrettsveka 2015 er for alvor i gang i Knyken skisenter. Onsdag kom det besøk for å se på forholdene i skisenteret. Stein Brage Rånes(RA Audio), Vegard Golimo(OB-Team), Håvard Sagli(Norway Events), Magne Fossbakk(OIL), Harald Fladseth(Norway Events), Ola Fagerheim, NRK og Glenn Frode Johansen(OB-Team) har stor tro på at årets utgave av...

Les mer…


09.09.2014

TV2 med sammendrag fra Toppidrettsveka 2014

Toppidrettsveka 2014 ble en fantastisk opplevelse på alle fire arrangørstedene. Blant disse var Knyken skisenter, som arrangerte skiatlon på Toppidrettsvekas tredje dag. Fredag 15. august gikk Marit Bjørgen og Petter Northug inn til svært så populære seire i Orkdal.Sjekk ut TV2 sin oppsummering av Toppidrettsveka 2014! Vi gleder oss allerede...

Les mer…


19.08.2014

Toppidrettsveka 2014 til Knyken e konge!

Toppidrettsveka 2014 med skiatlon i Knyken skisenter ble en fantastisk dag med god underholdning, super idrett og flott stemning! Avisa Sør-Trøndelag har satt sammen et videopotpurri som viser arrangementet både fra bakken og fra lufta. Det er Petter Westgaard og Jon Øystein Berg som har stått for filminga, og det...

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK