Orkdalsmessa

 

Kvalitetsklubb

 

 

upload ullmax logo

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM

Orkdal Idrettslag har en egen trimavdeling. Trimavdelingen jobber med å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmerker rundt omkring i Orkdal. Dette skal motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark. Orkdal IL trim har to årlige arrangement, Knyken Rundt og Geitbutrimmen.

Knykenfolket kjører turløype i Knykmarka på vinteren. 

 

 

 


22.10.2017

Besøk Knykmarka før vinteren

Høsten byr ofte på flotte dager med klarvær og sol. Klarværet gir lave temperaturer på natta, og etter hvert barfrost på bakken. Vi anbefaler en tur i Knykmarka nå før vinteren melder seg for alvor.sd Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt- og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i fellesskap gir økonomisk støtte...

Les mer…


22.09.2017

Lettere å finne veien Knyken rundt

Turskiltprosjektet er et nasjonalt skilt- og merkeprosjekt der Gjensidigestiftelsen og fylkeskommunene i fellesskap gir økonomisk støtte til merking, skilting og informasjonstiltak knytta til turruter. Nå er arbeidet i gang for fullt med å gjøre Knykmarka godt oppmerket for turglade orkdalinger.

Les mer…


12.08.2017

Kjentmannsmerket 2017

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2017-2018 er det satt ut 12 helt nye poster rundt om i kommunen.Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser.

Les mer…


19.10.2016

Sesongen over for Kjentmannsmerket - vi ser fram mot neste år!

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2015-2016 var det satt ut 12 poster rundt om i kommunen. Nå i løpet av oktober blir disse postene tatt ned. I Orkdal IL trimavdelingen er vi veldig glade for den store oppslutningen om Kjentmannsmerket.

Les mer…


20.07.2016

"Ta en KR du å!"

Knyken skisenter består ikke bare av selve skianlegget med hoppbakker, rulleskitrasè og skiskytterstadion. I området rundt Knyken ligger Knykmarka klar til alle som vil ta en tur ut i friskluft. I løpet av de siste to årene har den gamle sommerløypa rundt Knyken blitt rustet opp.

Les mer…


15.07.2016

Prøv dere på orientering!

Trimavdelingen i OIL og orienteringsavdelingen i OIF legger til rette for at folk skal komme seg ut i naturen. På forskjellige steder i marka i Orkdal har de satt ut orienteringposter. Vi anbefaler alle orkdalinger å skaffe seg kart og ta turen ut på jakt etter poster.

Les mer…


09.04.2016

Kjentmannstur på ski

Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2015 og 2016 er det valgt ut 12 poster rundt om i kommunen. Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser.

Les mer…


20.03.2016

Fantastisk skiføre forsvant på en uke

For en uke siden var det drømmeforhold i Knyken under Orkdalsbanken Tour de Knyken. Dagen etter begynte det å regne under Barnas skifestival. Gjennom den siste uka har det vært mildvær og regnbyger jevnlig. Dette har forandret skiforholdene totalt i Knyken og Knykmarka.

Les mer…


13.02.2016

Fire mil med skiløyper

Turløypa er en fin tilvekst til løypenettet i Knyken. Turløypa går fra Knyken, rundt Sommervoldknyken og Fossjårknyken, og tilbake til Knyken igjen. Løypa kjøres jevnlig gjennom hele skisesongen. Last ned kart over løypenettet i pdf-format ved å trykke her. Du finner turløypa ved å kjøre ned bakken bak skiskytterblinkene i Knyken.

Les mer…


23.01.2016

Knyken rundt på ski

Snøen som har kommet den siste uka har ikke gjort godt bare i Knyken. Rundt om i Knykmarka er det også gode skiforhold. Turløypa er en fin tilvekst til løypenettet i Knyken. Turløypa går fra Knyken, rundt Sommervoldknyken og Fossjårknyken, og tilbake til Knyken igjen. Løypa kjøres jevnlig gjennom hele skisesongen.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB