Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Knyken rundt » Knyken Rundt i sommersol

12.08.2012

Knyken Rundt i sommersol

Skogsløpet Knyken Rundt ble arrangert for 32. gang søndag 12. august. Ca 150 deltakere stilte til start i den varme sommersola i Knykmarka. Vinner av herreklassen ble Håkon Selvnes fra arrangørklubben Orkdal Idrettslag. Gunhild Veien gjentok fjorårsbedriften og seiret i kvinneklassen.

Resultatliste fra Knyken Rundt 2012 ser dere her.


Knyken_Rundt_2012_004.jpg

Knyken Rundt er et skogsløp for alle som vil ta en tur i marka. En kan velge mellom 2,5 og 10 kilometer. Ikke alle er opptatt av tider og resultater. Denne gjengen tok seg tid til en matpause ved en av de mange gapahukene i Knykmarka.

Knyken_Rundt_2012_005.jpg

Knyken Rundt-løypa er variert med flate partier, bratte stigninger, skogsveier, stier og myrterreng. Mye regn den siste tida gjorde at myrterrenget ved Høydalstjønna nok tok en del krefter for konkurranseløperne.

Knyken_Rundt_2012_001.jpg

Ute i løypa ved skillet mellom 2 og 5 kilometer stod Brede Semundset, mannen som har fått Idrettens hederspris blant annet for sin innsats som ansvarlig for Knyken Rundt gjennom over 20 år. Brede har gjort en kjempeinnsats for å ivareta løypenettet i Knykmarka til glede for både aktive og turgåere.

Knyken_Rundt_2012_009.jpg

Ute på saftstasjonen ved Gorrtjønna på ca 5 kilometer serverte to andre ildsjeler i Orkdal Idrettslag drikke til trimmere og konkurransedeltakere som passerte. Ola Neraune og Rolf Kjeldstad var i storform etter hvert som sola gjorde seg mer og mer gjeldende utover dagen. Ola og Rolf er for øvrig to aktive karer i Knyken også på hverdagene. De gjør en kjempeinnsats for Nye Knyken gjennom å utføre snekkering og andre oppdrag i anlegget.

Knyken_Rundt_2012_028.jpg

Her går en blid deltaker på plassen ved Knykstuggu etter å ha fått velfortjent diplom. Solveig Metlid mottok beviset på at hun har imponerende 30 deltakelser i Knyken Rundt.

Knyken_Rundt_2012_026.jpg

Deltakerne i trimklassen kunne starte fra klokka 10.00 på morgenen. Det bidro til at det ble en del tilskuere i Knyken da konkurranseklassen kom i mål litt senere på dagen.

Knyken_Rundt_2012_029.jpg

Gunhild Veien fra Skaun har etter hvert blitt godt kjent i Knykmarka. Hun var som i 2011 raskeste kvinne rundt løypa i Knyken.

Knyken_Rundt_2012_030.jpg

Håkon Selvnes var raskeste mann Knyken Rundt etter en hard kamp med sin bror Eirik Selvnes og Johan Riseth Hammer fra Børsa. Håkon avgjorde løpet på den siste sløyfa i lysløypa.

Orkdal Idrettslag takker alle som deltok under årets skogsløp og ønsker velkommen tilbake til Knyken Rundt 2013:) 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK