Junior NM 2019

TRIM » Nytt trimstyre på plass i OIL

24.04.2018

Orientering OIL

Nytt trimstyre på plass i OIL

Orkdal Idrettslag har en egen trimavdeling. Trimavdelingen jobber aktivt med å legge til rette for fysisk aktivitet. Avdelingen jobber med å sette ut orienteringsposter og kjentmannsmerker rundt omkring i Orkdal. Dette skal motivere alle orkdalinger til å komme seg ut i skog og mark. Orkdal IL trim arrangerer også hver høst skogsløpet Knyken Rundt.

Dette er trimstyret i Orkdal Idrettslag:
Leder: Else Kristensen
Nestleder: Jarle Birger Tuflått
Kasserer: Elfrid Pauline By
Sekretær: Hans Otto Bakken
Styremedlem: Inger Lise Ingdal
Varamedlemmer: Janne Mette Reiten
                              Hallgeir Garberg

Orientering OIL 02
Trimavdelingen i OIL og orienteringsavdelingen i OIF legger til rette for at folk skal komme seg ut i naturen. På forskjellige steder i marka i Orkdal setter de hvert år ut orienteringposter. Postene er plassert med tanke på at trimmere i alle aldre skal kunne finne de røde og kvite merkene. Informasjon om årets orienteringsposter kommer når det er klart.

Kjentmannsmerket 2017
Kjentmannsmerket i Orkdal er et prosjekt i regi av trim/friidrett i Orkdal IL. For 2017-2018 er det satt ut 12 poster rundt om i kommunen. Målsetningen med dette tiltaket er å gjøre trimturen mer spennende og variert, og at turfolk i Orkdal gjennom Kjentmannsmerket får oppleve nye plasser. Flott mosjon og en god porsjon lokalkunnskap får man også med på kjøpet! Når snøen er helt borte vil årets sesong med Kjentmannsmerket starte.

KR 2015
Hver høst arrangerer trimavdelingen i Orkdal Idrettslag skogsløpet Knyken Rundt. Knyken Rundt har vært arrangert hele 37 ganger. Den 38. utgaven arrangeres søndag 2. september.

Knyken skilt
I Knykmarka gjør Orkdal Idrettslag mye for å legge til rette for friluftsliv, blant annet merking av turløyper. Knyken Rundt er en populær turløype både på vinteren og på sommeren.

Orkdal Idrettslag er glade for å ha et aktivt trimstyre. Vi ønsker alle trimglade orkdalinger en fin sommersesong!