Junior NM 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Nils Arne Eggen Cup

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

TRIM » Trapper opp formen

17.07.2015

IMG 0860

Trapper opp formen

I Orkdal har vi mange flotte turmål til glede for alle som vi ut i friskluft. I Knykmarka er det både orienteringsposter og kjentmannsposter. I tillegg til postene innbyr også skianlegget i Knyken til aktivitet for alle. De siste somrene har en ny aktivitet blitt populær. Mange har nå begynt å bruke trappene i hoppanlegget til trening og mosjon. Dette er flott trening og en fin tilleggsaktivitet i bakkene. Vi ber om at trimmere i trappene unngår å bruke tilløpene når det hoppes.

IMG 0862
Alle fem hoppbakkene i Knyken har trapper både i unnarennet og i tilløpet. Å gå i trapper er god trening. Variasjoner i tempo og steglengder gjør at treningsformen passer for veldig mange.

IMG 7644
På toppen av Storknyken kan man dokumentere besøket etter å ha tatt de 334 stegene helt opp. Det er viktig å være forsiktig opp fartsbrua og på toppen hvor trimboka ligger. Nettsidas utsendte medarbeider hadde nok noe i nærheten av makspuls da han skulle dokumentere sitt besøk på toppen av Storknyken:)

IMG 0861
Når man ferdes i hoppanlegget i Knyken må man unngå ferdsel på plasten i unnarennet. I de største bakkene er det veldig bratt, og en aketur ned slike hoppbakker er farlig. Det er derfor forbud mot å oppholde seg i unnarennet på hoppbakkene. Vi gjentar viktigheten av å vise hensyn når det er hoppaktivitet i anlegget. Unngå å gå i tilløpet når det hoppes i bakkene.

IMG 0729
Alle som vil trappe opp formen er velkommen til Knyken! 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

SetRatioSize200150 OE staaende logo RGB