Orkdalscupen tekst

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN » Parkering i Knyken

22.01.2015

Knyken 180115 11

Parkering i Knyken

Det er veldig hyggelig at så mange besøker Knyken nå i vinterhalvåret! Mye folk betyr også mye trafikk. Orkdal Idrettslag har ikke egne parkeringsvakter på kvelder og helger hvor det ikke er arrangement i anlegget. Det betyr at de besøkende må finne mest mulig fornuftige parkeringsplasser. Vi ser at plassen oppe ved Knykstuggu fort blir full av biler. Vi ber derfor om at alle som kan parkere på plassen nedenfor Bankbrua gjør det. På den parkeringen er det større plass, og sjansen for uhell er betraktelig mindre. Muligheten for at biler blir parkert inne minsker også.
Det samme gjelder på tirsdager og torsdager, som er de største treningskveldene i løpet av uka. Vi forstår at biler som skal slippe av alpinister ønsker å komme nærmest mulig alpinbakken. Samtidig ser vi risikoen ved at mange biler snur oppe ved Knykstuggu, hvor det går barn og unge.

Benytt den store parkeringsplassen nedenfor Bankbrua! Det gir trygghet for biler, og ikke minst barn og unge som ferdes i området ved Knykstuggu.

På forhånd takk!

Orkdal Idrettslag

Knyken 180115 12

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo