Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » HL 2014

Hovedlandsrennet skiskyting 2014

Orkdal Idrettslag takker utøvere, lagledere, kretser og publikum for oppslutningen om årets Hovedlandsrenn i skiskyting! Vi håper alle har hatt en hyggelig helg i Knyken:)

Informasjon om arrangementet ser dere i menyen over.
Artikler fra Hovedlandsrennet er lagt ut lenger ned på siden. I vårt fotoalbum ligger det bilder fra konkurransedagene.

 

 

 


20.02.2014

Ordføreren åpnet Hovedlandsrennet i skiskyting

Flere hunder mennesker møtte opp på åpningen av Hovedlandsrennet i skiskyting torsdag kveld. Åpningsseremonien ble arrangert ved Tusenårsstedet på Fannrem, og det var ordfører i Orkdal kommune Gunnar Lysholm som stod for den offisielle åpningen av Hovedlandsrennet.

Les mer…


20.02.2014

Referat lagledermøte torsdag 20. februar

Klokka 16.00 torsdag 20. februar var det lagledermøte for normal og sprint under Hovedlandsrennet i skiskyting. Referat fra lagledermøtet ser dere her(pdf-format ).Power Point - gjennomgang på lagledermøte ser dere her.

Les mer…


20.02.2014

Fantastisk ramme rundt treningsdagen

Torsdag var det treningsdag foran fredagens normaldistanse under Hovedlandsrennet i skiskyting. En av årets fineste vinterdager laget en fantastisk ramme rundt treningsdagen i Knyken.Se bilder fra treningsdagen i vårt fotoalbum.Artikkel fra Avisa Sør-TrøndelagVelkommen til åpningsseremoni ved Tusenårsstedet på Fannrem klokka 18.00 torsdag kveld!Slik ser programmet ut for første konkurransedag under...

Les mer…


18.02.2014

Lister for Hovedlandsrennet

Fredag starter Hovedlandsrennet for landets skiskyttere i alderen 15-16 år med normaldistanse i Knyken skisenter. Lørdag går sprinten, og på søndag arrangeres stafettene.Henholdsvis 388 og 391 utøvere er påmeldt til konkurransene fredag og lørdag. Startlistene for fredagens normal og lørdagens sprint ligger under lister.

Les mer…


18.02.2014

Ildsjelene jobber foran Hovedlandsrennet

Tidlig i januar ble Knykenfolket Årets ildsjel under Idrettsgallaen i Oslo. Allerede samme kveld var dugnadsgjengen ivrige på å komme seg heim for å forberede Hovedlandsrennet i skiskyting. Nå er arrangementet kun noen dager unna, og Knykenfolket står på dag og natt for at forholdene skal bli så gode som...

Les mer…


17.02.2014

Åpningsseremoni Hovedlandsrennet

Fredag starter Hovedlandsrennet i Knyken med normalprogram for landets beste skiskyttere i alderen 15-16 år. Torsdag 20. februar klokka 18.00 er det åpningsseremoni ved Tusenårsstedet på Fannrem. Fannrem Vel bidrar i gjennomføringen av seremonien som skal vare ca 30 minutter. Fra klokka 17.30 blir det servering av gløgg ved Tusenårsstedet.

Les mer…