Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Arkiv » Norgescup 2015

Norgescup 2015

Orkdal Idrettslag takker utøvere, lagledere og publikum for en vinterlig men fin Norgescuphelg i Knyken under DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup2 som ble arrangert 3. og 4. januar 2015!

Informasjon om arrangementet ser dere under fanene i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

 

 

 

 


04.01.2015

Spennende konkurranser under søndagens NC-sprint

Søndag var det sprint under DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup 2 i Knyken skisenter. Sprinten gikk under de samme værforholdene som lørdag. Det var perioder med oppholdsvær og gode skyteforhold. I andre perioder var det kraftige snøbyger og en god del vind på standplass. Bilder fra søndagens sprint i Knyken ser...

Les mer…


03.01.2015

Fellestart under Norgescupen i Knyken

Lørdag gikk fellesstarten under DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup i Knyken skisenter. I forkant av Norgescuphelga i Orkdal har det vært mildvær og regn. Den første konkurransedagen bød på skikkelig vintervær, med snøbyger og en del vindkast.

Les mer…


02.01.2015

Se livebilder fra Knyken!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til en spennende skiskytterhelg i Knyken skisenter! Arrangementet og fortløpende resultater kan følges via Livesenteret. I Livesenteret kan man også se direktebilder fra Norgescuprennene.PS! Publikum er selvfølgelig velkommen til Norgescuprennene. Det er gratis å komme inn på arrangementet, men det tas 50 kroner i parkeringsavgift på konkurransedagene.

Les mer…


02.01.2015

Viktig jurybeslutning etter lagledermøtet

Juryen har etter lagledermøtet fredag ettermiddag bestemt at løpere som ikke er på standplass ved 4. skyting når start for neste pulje går, blir tatt ut av løpet.

Les mer…


02.01.2015

Referat lagledermøte Norgescup 2. januar

Andre januar ble det holdt lagledermøte i Knykstuggu i forbindelse med DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup 2. Lagledermøtet gjelder for begge konkurransedager.Referat fra lagledermøtet fredag 2. januar ser dere her(pdf-format). Vi gjør oppmerksom på en jurybeslutning etter lagledermøtet:Løpere som ikke er på standplass ved 4.

Les mer…


02.01.2015

Stor aktivitet på lite område under treningsdagen

Norgescuphelga i Knyken startet med treningsdag fredag. Treningsdagen bød på snøbyger og enkelte vindkast for alle juniorene og seniorene som forbereder seg til fellesstart lørdag og sprint søndag. Under treningsdagen ble bare skiløypene inne på stadion brukt. Dette ble gjort for å spare løypetrasèene til konkurransedagene.

Les mer…


02.01.2015

Konkurranseløypene stengt hele treningsdagen

På grunn av værsituasjonen og de rådende snøforhold har arrangør i samråd med TDer valgt å stenge konkurranseløypene for trening hele treningsdagen. Skytebanen er åpen i henhold til oppsatt plan.De som har startet treningen går sløyfa inne på stadion. Den er åpen kun for skytetrening.

Les mer…


01.01.2015

Klart for treningsdag før Norgescuphelga

DNB Cup3/Statkraft Junior Cup 2 innledes i Knyken med treningsdag fredag. Lørdag starter konkurransene med fellesstart, og søndag er det sprint. Mye er klart før 500 skiskyttere inntar Knyken skisenter. Slik ser programmet ut for treningsdagen 2 januar.

Les mer…


31.12.2014

Mildvær foran Norgescupen

Veldig mildt vær gjør at løypene i Knyken kjøres sjeldnere de nærmeste to dagene. Dette gjøres for å spare snøen fram mot Norgescupen i skiskyting som starter med treningsdag fredag.

Les mer…


20.12.2014

Forhåndsbetaling til konto for DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup 2

Online betaling for DNB Cup 3/Statkraft Junior Cup 2 i Knyken skisenter 3.-4. januar 2015 utgår grunnet tekniske problemer. Startkontingent betales til konto 4270 16 80035, merket med løpers navn og klubb, fortrinnsvis innen påmeldingsfristen.Vi setter pris på at allerede påmeldte løpere betaler startkontingent innen den opprinnelige påmeldingsfristen som er 27.

Les mer…