Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

FOTBALL

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb.

Under fanene i menyen over leser du om aktiviteten i Orkdal IL fotball.

Alle fotballspillere m/foreldre i OIL underlegges også noen regler og plikter. Dette inkluderer bl.a dugnader og annet inntektsbringende arbeid. Les mer om dette her: Velkomstbrev Orkdal-IL fotball

Orkdal IL har et godt samarbeid med Umbro og Sport 1 Amfi. Les mer om samarbeidet her.

 

 

 


11.11.2019

Gi din støtte til byggingen av idrettshuset

Orkdal Idrettslag er godt i gang med byggingen av det nye idrettshuset på ved Orkla Sparebank stadion. Bygget vil inneholde fire garderober, to dommergarderober, kontor, møterom, aktivitetssal, heis og diverse boder. Når idrettshuset blir ferdig vil det være en enorm tilvekst til Orkla Sparebank stadion.

Les mer…


26.10.2019

Veien opp igjen starter nå!

Orklas herrelag i 3. divisjon vant lørdagens avgjørende kamp mot Tiller hjemme på Orkla Sparebank stadion med hele 4-1. Seieren hjalp imidlertid lite, ettersom Raufoss 2 gjorde jobben borte mot Gjøvik-Lyn. Det betyr at Orkla etter flere år i den nasjonale 3. divisjonen må ta turen ned i 4.

Les mer…


19.10.2019

Fortsatt håp - kom på kamp!

Orklas herrelag i 3. divisjon reiste til Raufoss for å sikre plassen i neste års 3. divisjon. Et poeng skilte Orkla og Raufoss 2 før kampen. En runde før slutt på årets sesong ligger nå Orkla to poeng bak etter at Raufoss 2 vant lørdagens kamp hele 6-0.(Bilder: Orkla FK)Kampen...

Les mer…


13.10.2019

Orkla tok tre viktige poeng

Orkla sitt herrelag i 3. divisjon er inne i en spennende avslutning på fotballsesongen. De siste sesongene har Orkla framstått som et høstlag med flere gode prestasjoner mot slutten av året. Etter å ha vunnet en viktig bortekamp mot Kongsvinger 2 forrige helg var det knyttet stor spenning til lørdagens...

Les mer…


09.10.2019

Ta turen til Orkla Sparebank stadion på lørdag!

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon.

Les mer…


05.08.2019

Orkla Tine Fotballskole 2019

Orkla Fotballklubb arrangerer Tine Fotballskole. Årets Orkla Tine Fotballskole går av stabelen lørdag 31. august og søndag 1. september i Idrettsparken Orkanger. Fotballskolen for barn født i 2007-2008-2009-2010 er åpen for påmelding.Påmelding Orkla Tine FotballskoleInformasjon om Tine Fotballskole ser du på nettsidene til arrangementet.

Les mer…


04.08.2019

Idrettshuset tar form

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Tidlig i sommer startet arbeidet med nytt idrettshus, og allerede nå i august har dugnadsgjengen kommet...

Les mer…


05.07.2019

OIL i gang med det nye idrettshuset

I Orkdal Idrettslag har vi lenge sett fram til å få et nytt idrettshus på Orkla Sparebank Stadion. Vi har lenge hatt et fint klubbhus, men blant annet garderobefasilitetene har ikke vært gode nok. Nå er arbeidet i gang med nytt idrettshus.

Les mer…


26.06.2019

Orkdal/Orkla sertifisert som kvalitetsklubb

Orkdal IL Fotball og Orkla Fotballklubb har i over to over samarbeidet om prosjektet Kvalitetsklubb. Orkdal IL driver en fotballavdeling for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Orkla Fotballklubb har lag i ungdomsfotballen for både gutter og jenter. OFK har seniorlag for både herrer og kvinner i 3. divisjon.

Les mer…


29.10.2018

Avsluttet sesongen med fotballbasar

Orkdal Idrettslag har egen fotballavdeling med lag i barnefotballen. OIL har lag for gutter og jenter i alderen 6-12 år. Fra 13 år har Orkdal Idrettslag samarbeid med Orkla Fotballklubb. Forrige uke hadde miniputtene i Orkdal IL sin årlige fotballavslutning.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK