eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Brev til foreldre og foresatte i OIL

25.10.2020

Brev til foreldre og foresatte i OIL

2020 har vært et vanskelig år for alle som holder på innen idrett og kultur. Som mange andre idrettslag har også Orkdal IL fått kjenne på hvordan avlyste arrangement og avlyste samlinger har påvirket økonomien og driften. I den forbindelse har daglig leder Magne Fossbakk skrevet et brev på vegne av styret i OIL. I brevet skriver Magne om viktigheten av medlemskap i idrettslaget.

Her kan du lese brevet:
I likhet med mange andre, er Orkdal Idrettslag berørt økonomisk av pandemien som rammer de fleste av oss. Det har satt store begrensninger for aktivitet og arrangement. Vi arbeider aktivt for å unngå ekstraordinære tiltak som rammer barn, foreldre og foresatte økonomisk. Det er et sterkt ønske blant alle i idrettslagets styre, at vi sammen bidrar til å unngå tiltak som f.eks. økte treningsavgifter og medlemskontingent.

 

Derfor har jeg et sterkt ønske til alle dere som har barn/ungdom som deltar i organisert lek og treninger; Hjelp oss med å betale medlemskontingenten til Orkdal Idrettslag.

 

Pr. 1. oktober er det fortsatt over 200 som ikke har betalt medlemskontingenten.

Vi registrerer at flere barn, ungdom og voksne deltar i arrangement som vårt idrettslag har et ansvar for, uten at de er medlemmer i laget.

 

Hvorfor er det viktig å være medlem av et idrettslag:

  • Alle som deltar i organisert idrett, skal være medlemmer av et idrettslag.
  • Fra en bestemt alder inngår det forsikringer.
  • Vi ønsker å holde en lav pris på medlemsavgiften i OIL. 200,- kroner for voksne og 100,- kroner for barn/ungdom under 16 år.
  • Orkdal Idrettslag får tilskudd fra kommunen og NIF for hvert medlem.

 

Vi diskuterer om vi må nekte de som ikke har betalt, å delta på organisert idrett.

Hvis noen sliter med å betale, ta kontakt! Vi ønsker ikke å utelate noen med bakgrunn i at de ikke klarer å betale kontingenten eller treningsavgiften. Vi setter også stor pris på støttemedlemmer: foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer er velkommen som medlemmer av OIL. Vi trenger hjelp fra dere nå!

 

Med sportslig hilsen

Orkdal Idrettslag

 

Magne Fossbakk
Daglig leder

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK