Alpinanlegg med navn

19.01.2021

Coop Nordvest avtale

Coop Nordvest fortsetter på lag med OIL

Coop Nordvest har gjennom en årrekke vært en solid samarbeidspartner for Orkdal Idrettslag. Vi er glade for å konstatere at dette samarbeidet også vil fortsette i tiden framover. På bildet ser du tidligere daglig leder i Orkdal Idrettslag Magne Fossbakk på besøk hos Arild Sørlien i Coop Nordvest. Fossbakk og Sørlien undertegnet en ny samarbeidsavtale som går fram til 2025. Coop Nordvest og Orkdal Idrettslag skal sammen bidra til å skape et godt idretts- og fritidstilbud til alle i vår region, gjennom blant annet arrangement og aktivitet i idrettslaget, og videre utvikling av Knyken skisenter og Orkla Sparebank stadion.

Coop Nordvest har vært en trofast samarbeidspartner for Orkdal Idrettslag i mange år. I en tid da mange av våre aktiviteter er satt på vent, betyr det enorm mye å få fornyet avtalen med Coop Nordvest.
Avtalen er en av de mest omfattende samarbeidsavtalene Orkdal Idrettslag har. Vi ser fram til å samarbeide til det beste for begge parter, og er veldig glade for å ha Coop Nordvest med på laget.

Varig logo orkla 4f 02

coop logo nordvest