eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » HOVEDLAG » Ildsjel under idrettens hederskveld

22.10.2020

Ansgar 02

Ildsjel under idrettens hederskveld

Det er nå klart hvem som blir årets ildsjel i de 38 kommunene i Trøndelag. Disse vil få sin fortjente oppmerksomhet under Idrettens Hederskveld 30. oktober i regi av Trøndelag idrettskrets.

Årets utgave av hederskvelden blir digital på grunn av Korona-situasjonen i Norge, men det skal likevel bli en festkveld. Det blir samsending fra 38 kommuner som blir styrt fra et studio i Trondheim. Det blir levende bilder fra prisutdelinger lokalt. Det blir kunstneriske innslag og gjester i hovedstudio – og alt skal streames på åpen kanal slik at alle som har lyst kan delta.

Orkland kommunes idrettsråd har pekt ut Ansgar Selstø som sin ildsjel for 2020.

Ansgar 01
Ansgar Selstø er selve bildet på frivilligheten i Orkdal Idrettslag. Ansgar Selstø har gjennom flere tiår vært en fantastisk bidragsyter i Knyken og Knykmarka. Ansgar er mannen som står opp midt i natta når alle andre sover for å klargjøre løyper til folk som vil ut på ski. Ansgar er mannen som hver dag bidrar i Knyken skisenter med vedlikehold, snekkering og utvikling av skianlegget. Ansgar er mannen som har alle mulige roller når Orkdalsmessa skal gjennomføres, en messe som i 25 år har vært en enorm bidragsyter til driften av skiavdelinga. I tillegg til dette tar Ansgar også ansvar for prosjekt andre steder i kommunen vår. Han var blant annet en viktig mann da Thamspaviljongen skulle gjenreises på Bårdshaug. 

I Orkdal Idrettslag er vi stolte over å ha Ansgar Selstø med på laget. Han er virkelig en ildsjel!

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK