Leie lokaler Knyken

 

Orkdalscupen 2019

 

Live kamera knyken

 

 

Rent idrettslag

 

Kvalitetsklubb

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


13.03.2019

VELKOMMEN TIL JR. NM.

Stadion er nesten ferdig rigget. Utstyr, gjester og løpere er i ferd med å komme på plass. Et fint lag med nysnø gir fine vinterlige forhold i løypene. Hjertlig velkommen til alle! Vi gleder oss til å tilbringe 4 dager sammen med dere i Knyken.

Les mer…


04.03.2019

Statusrapport fra Knyken 10 dager før det braker løs.

Etter en lengre mildværsperiode er nå vinteren tilbake i Knyken. Iløpet av helga er det kommet ca. 10 cm snø. Den var våt, og festet seg nokså godt til issålen som var der fra før. Tatt i betrakning mildværsperioden, er det nå etter forholdene fine løyper i Knyken.

Les mer…


25.02.2019

Alpinanlegg og barneskitrekk stengt

Alpinanlegget og barneskitrekket i Knyken stenges fra mandag 25. februar. Det er mildvær og lite snø, og værmeldingene tyder ikke på snø de nærmeste dagene.Vi håper på kaldere vær og mer snø slik at anlegget kan åpne igjen i løpet av mars måned.

Les mer…


23.02.2019

Barnas Skifestival i Knyken

Orkdal Idrettslag inviterer til Barnas Skifestival i Knyken søndag 24. mars. Barnas Skifestival er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag, Orkland Energi, Orkla Sparebank og Avisa Sør-Trøndelag.Barnas Skifestival er en familiedag i Knyken, med bruk av alpinanlegg, hoppbakker, skileikområde med gapahuker og langrennsløypene.Barnas Skifestival arrangeres flere steder i Norge, blant annet...

Les mer…


20.02.2019

Du finner skiforhold i Knyken

Det er veldig begrenset med snø i Trøndelag, og ved innledningen til vinterferien måtte vi stenge den øvre heisen i alpinanlegget i Knyken. Den nedre heisen går mandag-torsdag denne uka, og dersom forholdene holder seg blir det åpent også i helga. Åpningstider alpinanlegg vinterferien 2019Mandag-torsdag 11.00-17.00 og 18.00-21.00Lørdag-søndag 11.00-17.00I den nedre...

Les mer…


02.02.2019

Masse folk og god stemning i Knyken

Alpinanlegget i Knyken skisenter har vært åpent siden forrige helg. Skiforholdene er bra, selv om det er et klart ønske om er snø. Lørdag var det fullt av folk i anlegget, både i barneskitrekket og i alpinbakken.

Les mer…


29.01.2019

Åpen kiosk i Knykstuggu - flere frivillige er velkommen!

Knyken skisenter drives i all hovedsak ved hjelp av frivillig arbeid. Nå som alpinsesongen er i gang vil Knykstuggu være åpen for de som ønsker å varme seg på kalde vinterdager. I Knykstuggu er det også tilgang på toaletter. Det jobbes for å kunne ha åpen kiosk i Knykstuggu.

Les mer…


15.01.2019

Åpning av barneskitrekket i Knyken

Den siste uka har bydd på bra mengder med natursnø i Knyken skisenter. Det betyr at heisen i barneskitrekket kan åpne nå lørdag 19. januar. Vi trenger fortsatt mer snø før alpinanlegget kan åpne.Heisen i barneskitrekket er gratis for alle som besøker Knyken skisenter.

Les mer…


04.01.2019

Været setter en stopper for Superlørdag

Det blir ingen Superlørdag i Knyken skisenter 12. januar. Arrangementet er avlyst på grunn av de dårlige snøforholdene som er i Trøndelag for tida. Det er mildvær og regn som dominerer, og værutsiktene framover tyder også på mye bløt nedbør.

Les mer…


19.12.2018

Velkommen til Superlørdag i Knyken skisenter!

Orkdal Idrettslag ønsker velkommen til Superlørdag i Knyken skisenter 12. januar. Superlørdag er et samarbeid mellom NSF, STSK, NRK og Orkdal Idrettslag. NRK vil sende ca. 2,5 time fra Knyken skisenter denne lørdagen. Hovedfokus fra NRK vil være hopp og langrennscross.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

gjensidigeorkla

 

coop orkla moere

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK