eggen plakat annonse

 

Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


25.10.2019

Karin tok med seg fotballaget til Knyken

Karin Larsen har gjennom mange år lagt ned en fantastisk innsats for Orkdal Idrettslag og Knyken skisenter. I helga var hun tilbake i Knyken skisenter, denne gangen som lagleder for Sandefjord sitt damelag i fotball.Sandefjord sitt damelag i fotball har hatt en flott utvikling de siste årene.

Les mer…


15.10.2019

Baker og baker for frivilligheten

Bakstdamene i Orkdal Idrettslag har år etter år lagt ned et fantastisk arbeid for Orkdal Idrettslag. I forbindelse med Orkdalsmessa har bakstgjengen stilt opp gang etter gang. Dette har gitt inntekter i millionklassen til idrettslaget. I år er det 25-årsjubileum for Orkdalsmessa, og som vanlig blir det mulig å få...

Les mer…


15.10.2019

Idrettshelter med mye skihistorie

I helga var det hoppsamling i Knyken skisenter, med mange unge talentfulle skihoppere som trente i hoppanlegget. Tirsdag fikk vi besøk av flere litt mer rutinerte skipersoner. Bjørn Wirkola, Torgeir Brandtzæg, Hans Olav Sørensen, Iver Jønland og Kjell Ulstad tok turen til Orkdal og Knyken. Fra Orkdal Idrettslag var bl. a.

Les mer…


14.10.2019

Bart på dagene og frost på kveldene

Vi er i midten av oktober, og det nærmer seg slutten på sommersesongen i Knyken skisenter. Starten på oktober har vært kald, og det har vært minusgrader mange netter i innledningen av måneden. Det er fortsatt forhold for rulleski på dagene, men på kvelder og morgener er det viktig å...

Les mer…


02.10.2019

Flott samling for diabetikere

Sist helg arrangerte Diabetesforeningen Trøndelag samling for personer med diabetes type 1 i Knyken skisenter. Dette var et arrangement for alle som liker å trene, og som har lyst til å lære mer om diabetes og trening.

Les mer…


28.09.2019

Mange Knykenbesøk på høsten!

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg.

Les mer…


27.09.2019

Klart for samling med Diabetesforbundet

Diabetesforbundet Trøndelag arrangerer i helga samling for personer med diabetes type 1 i Knyken skisenter. Dette er et arrangement for deg som liker å trene, og som har lyst til å lære mer om diabetes og trening. Deltakere fra hele landet kommer til Knyken i helga.

Les mer…


26.09.2019

Trening og diabetes - trygghet og mestring

Diabetesforbundet Trøndelag arrangerer samling for personer med diabetes type 1 i Knyken skisenter i september. Dette er et arrangement for deg som liker å trene, og som har lyst til å lære mer. Kanskje har du et ønske om å ta steget litt lenger? Om du ikke er topptrent skal...

Les mer…


24.09.2019

Takker alle hjelpere etter WOX

WOX Trøndelag i Knyken skisenter ble en stor suksess med nesten 900 deltakere som kjempet seg gjennom 10 kilometer og 40 hinder i Knyken  og Knykmarka. Dette var et arrangement utenom det vanlige for oss i Orkdal Idrettslag, men mannskapene taklet også dette.

Les mer…


21.09.2019

WOX 2019 en suksess - kommer tilbake til Knyken

WOX Trøndelag ble arrangert i Knyken skisenter lørdag. Rundt 900 deltakere stilte til start i det utfordrende terrenghinderløpet.Resultater fra WOX Trøndelag 2019 ser du her. Du kan også søke etter venner og kjente i resultatlistene. (bilder: Avisa ST(John Øystein Berg)/Orkdal IL)

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

logo Orkdal kommune

 

orkland energi logo CMYK