Orklandlekene

 

Orkdalscupen tekst

 

Knyken live

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Orklarittet

Orklarittet på sykkel er et samarbeid mellom Orkdal Idrettslag og Orkla Cykleklubb. Orklarittet 65 km/35 km går i vakre omgivelser og er variert med alle underlag som grus, kjerrevei, sti og asfalt. Løype 65 km er en tøff utfordring som setter rytteren på prøve med alle fasiliteter et terrengritt skal ha. Avslutningen på 65 km er fantastisk når du kommer opp og gjennom Metlid gårdstun med flott utsikt utover Orkdalen. En tung avslutning da det stiger fra elvanivå ca. 20 moh og opp til Knyken skisenter som ligger på 250 moh og målgang. Løype 35 km er noe enklere og passer godt til både ungdom og voksne, noe utfordringer får en her å. Alle under 12 år i løype 35 km, må ha følge av en voksen.

Dato for Orklarittet 2020 er 9. august. 

NB! Årets Orklaritt arrangeres med start og mål ved Grøtte skole. Dette grunnet annet arrangement i Knyken skisenter.

Orklarittet har egen hjemmeside.

 

 

 


27.05.2014

Se innspurten i Orklarittet 2014

Orklarittet 2014 ble avgjort inne på stadion i Knyken skisenter. Henrik Hollingsæter Kippernes fra Fræna forsvarte fjorårets seier etter en veldig spennende avslutning. Kippernes kom inn på stadion i Knyken sammen med Lars Ragnar Manengen fra Lillehammer og Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng fra Helios DBS.

Les mer…


24.05.2014

Kippernes og Løvset vant Orklarittet 2014

Orklarittet på sykkel ble arrangert for tredje gang i Knyken skisenter og Orkdal lørdag. 225 ryttere stilte til start i årets ritt, og 20 av disse stilte i eliteklassen. Henrik Hollingsæter Kippernes fra Fræna forsvarte fjorårets seier etter en veldig spennende avslutning.

Les mer…


06.05.2014

Velkommen til Orklarittet 2014

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag inviterer til Orklarittet lørdag 24. mai. Dette er det tredje Orklarittet i rekken, og deltakelsen ble doblet fra 2012 til 2013. Vi håper på økning også i år, og ser fram til et flott maratonritt i Orkdal.Infoskriv Orklarittet 2014(pdf)Invitasjonsfolder med løypekart(pdf)Påmelding til årets Orklaritt skjer...

Les mer…


01.05.2014

Alt ligger til rette for et flott Orklaritt 2014!

Neste store arrangement i Knyken er Orklarittet på sykkel som går 24. mai. Orklarittet på sykkel arrangeres i år for tredje gang. Rittet er et tur/terrengritt på 63 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter.

Les mer…


25.05.2013

Stor suksess for Orklarittet

Orklarittet på sykkel ble arrangert i Knyken og Orkdal lørdag 25. mai. Ca 300 sykkelryttere stilte til start i årets ritt og det er en dobling fra det aller første Orklarittet i 2012. Eliteklassen endte med et spurtoppgjør som Henrik Hollingsæter Kippernes fra Fræna Sykkelklubb vant foran Johannes Reiten fra...

Les mer…


25.04.2013

Orklarittet 2013

25. mai skal Orkla Cykleklubb sammen med Orkdal Idrettslag arrangere Orklarittet på sykkel for andre gang. Orklarittet er et tur/terrengritt på 63 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter. Orklarittet 2013 er seedingritt for Birkebeinerrittet. I tillegg til løypa på 63 km kjøres også rittet med en kortløype på 33,6...

Les mer…


30.01.2013

Blir seedingritt for Birken

Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag leverte for en stund siden søknad om at Orklarittet på sykkel skal bli seedingritt i forhold til Birkebeinerrittet. Onsdag fikk vi det svaret vi ønsket; Orklarittet 2013 blir seedingritt for Birken! Slik så det ut da starten på det første Orklarittet gikk i mai 2012.

Les mer…


29.05.2012

Bilder fra Orkdalsrittet 2012

Orkdalsrittet på sykkel 2012 ble arrangert med start og mål i Knyken skisenter. Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag samarbeidet om rittet som vi håper skal bli et årlig arrangement i Orkdalen.

Les mer…


26.05.2012

Fin debut for Orkdalsrittet på sykkel

Orkdalsrittet på sykkel ble arrangert i Knyken 26. mai. Et utrolig vær med sol fra skyfri himmel la en flott ramme rundt arrangementet. Arrangørene Orkla Cykleklubb og Orkdal Idrettslag takker alle de 156 rytterne som gjorde det første sykkelrittet i Knyken til en suksess.

Les mer…


11.04.2012

Orkdalsrittet - på sykkel

26. mai skal Orkla Cykleklubb sammen med Orkdal Idrettslag arrangere Orkdalsrittet på sykkel for første gang. Orkdalsrittet blir et turritt på 60 kilometer med start og målgang i Knyken skisenter. I tillegg planlegges også gjennomføring av rittet med en kortløype på ca 30 kilometer.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK