Alpinanlegg med navn

 

eggen plakat annonse

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Damer som har det gøy!

26.01.2012

Damer som har det gøy!

Orkdal Idrettslag stiller sesongen 2011/2012 med damelag i 4. divisjon. Orkdals damelag består av unge og noen enda yngre glade damer. Det er flere gamle OIL-spillere som etter spill for andre klubber eller pause fra handballen, har funnet veien tilbake til OIL. Her er en liten situasjonsrapport fra damene selv:)

Vi startet sesongen med målet om å ha det gøy og vinne kamper. Det har vi lykkes med, foreløpig har vi kun et tap og en uavgjort. Resten av kampene har vi vunnet og vi ligger nå på første plass. Men vi må nok bare innse at vi stadig nærmer oss tittelen "husmorlag", derfor satses det ikke på opprykk i år.

Trenerteamet vårt  består av Bente Kielland og Eivind Selven. Treningene våre er tirsdager 19.30 og torsdager 21.00.

Ønsker oss heiagjeng, møt opp på kamper:) Kampropet vårt er "GT" og står for "glede og tæl".

Hilsen damene på K4:)

Terminliste og resultater for OILs damelag finner dere ved å trykke her. Tabellen er hyggelig lesning, i hvert fall for alle andre en "husmødrene selv":)


Damelaget_handball_2012_001.JPG

Bak fra venstre: Nina Bye Svorkås, Bente Kielland, Lise Holmgaard, Beate Wuttudal Skjenald, Nina Nilsdottir Kjærem og Mali By.
Foran fra venstre: Ann Kristin Solligård, Jenny Stokkli, Monika Lund, Aina Dalen Wuttudal, Monika Fuglås Mogstad og Kristin Fossbakk.
Fraværende; Hanne Forbord, Monica Hoff, Liv Marit Hansen Tromsdal, Laila Løfshus, Tone Kristin Berge, Tone Sølberg, Hanne Steinshaug, Margrete Bye, Astrid Vormdal og Kristin Beate Sognli.

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK