Avdelinger > HÅNDBALL > SEIER!! KAMPREFERAT KSR

SEIER!! KAMPREFERAT KSR

24.01.2023

Bjugnhallen 21.01.23

Kampreferat Bjugn HK – Orkdal IL.

Klare til strid og seierslystne dro vi ut med 13 av spillerne i vår stall og tok «svippturen» over sjøen til Bjugnhalllen lørdag formiddag. Bjugn lå da rett under oss på tabellen med 4 kamper mindre spilt.

Et poengfattig Bjugn skulle vise seg å være like sultne som oss på seier, og kom absolutt best i gang. Samtlige av våre spillere kjente på at muligheten for to poeng var mer enn en realitet, vi ville veldig mye og fikk litt høye skuldre. Pasninger, avslutninger og andre tekniske feil preget førsteomgang for vår del, men heldigvis klarte vi å sette et godt og solid forsvarog sammen med Gunnhild i målet som stod som en vegg, var stillingen 10-7 til pause.

10 mål bakover på de første 30 minuttene er VELDIG bra, men 7 mål fremover derimot, det er ALTFOR svakt. I pausen ble vi enige om å opprettholde det solide forsvaret, og kjøre på med avtaler og enkle løsninger fremover. Vi spilte oss til flere kjempesjanser i første omgang, så tålmodighet og avtaler var nøkkelordet fremover.

Etter ett minutt inn i 2. omgang stod det 11-8, og nå tok det faktisk 14 minutter før Bjugn fant nettmaskene igjen! Vi kom oss forbi og var oppe i 14-16-ledelse med 3 minutter igjen til full tid. Her skjer det som helst ikke skal skje, og ved full tid stod det 16-16!! Det var likevel blåst frikast til oss når klokka ringte, så Bjugn satte opp forsvarsmur og Kristin Beate gikk for å ta direkte frikast … Så skjedde det som sjelden skjer; skuddet satt som limt i krysset, og var det vakreste målet vi har sett på lenge!! Jubel og gledeshyl, tårer og latter, og en del skuffa Bjugnspillere..

Vi dro i land det vi ser tilbake på som en rotete og rar kamp, men en god lagseier. Det må i all rettferdighetens navn legges til at vi i 2 x 30 minutter ble frarøvet flere 100% målsjanser og ble snytt for flere bestrafninger i vår favørog at kampen ble rotete og vanskelig mye på grunn av dette.

Vi tar med oss meget godt forsvarsspill, kampviljen og humøret fra denne kampen, og vi legger ikke skjul på at vi gleder oss til å hilse på Bjugn HK igjen på hjemmebane i Orklahallen 11.03.23 kl. 17:00.

Allerede neste onsdag (01.02) møter vi Ørland, på hjemmebane!

Kl 20:00, i Orklahallen!