Avdelinger > SKI > SKISKYTING > Flotte prestasjoner på Liatoppen.

Flotte prestasjoner på Liatoppen.

02.04.2017

I helga har vi hatt 6 løpere på plass på Liatoppen skiskytterfestival på Ål. Arrangementet er verdens største skiskytterrenn i antall deltakere, nærmere bestemt over 1100 løpere fra nybegynner og opp til 16 år. Festivalen innledes med Larsenstafett på fredag, og fortsetter med individuelle konkurranser på lørdag og søndag. På bildet over ser vi Helga Tungen på toppen av pallen i klasse J12 etter søndagens konkurranse. En meget sterk prestasjon av Helga i konkurranse med 65 andre jenter i klassen. Hun har hatt en svært god sesong med mye flott skyting. På standplass i dag greide Helga å gjenskape en prestasjon som hun har gjort mange ganger gjennom sesongen, nemlig det å skyte fullt hus. Når i tillegg farten i sporet var på vanlig nivå, ble resultatet fremragende. Vi gratulerer.

DSC 0833

Dette bildet er hentet fra fredagens Larsenstafett. På bildet drar vi kjensel på fv. Magnus Steien Løseth, Ane Sigrid Tungen og Helga Tungen. Disse tre utgjorde OIL sitt stafettlag i klasse mix 11-12. Og laget leverte varene til gangs, ble nr. 2 av 23 lag kun 14 sekunder bak vinnerlaget fra Simostranda. Motiverende og artig å treffe en som vanlig blid Tarjei Bø etterpå også.

amanda1 040317

Amanda Lynum i J15 gjorde et godt løp i lørdagens konkurranse. Hun ble nr. 11 av 37 startende jenter.

Magnus 17

Magnus Steien Løseth i G12 gjorde også et godt løp i lørdagnes konkurranse. Etter kun 1 bom på standplass ble det 12. plass av 94 startende.

Statusrapport dag for dag på OIL sin facebookgruppe for langrenn og skiskyting.