Avdelinger > SKI > SKISKYTING > God dag for OIL på andre dag av BAMA skiskytterfestival.

God dag for OIL på andre dag av BAMA skiskytterfestival.

22.01.2017

Det ble mange flotte prestasjoner av blåkledde skiskyttere på andre dag av Bama skiskytterfestival på Saupstad. Klasse nybegynner til klasse J/G 12 år gikk sprint, mens øvrige klasser gikk fellesstart.

IMG 2015

Her ser vi Magnus Steien Løseth i gang med sin sprint i G12. Magnus gikk et godt løp i dag, skjøt 8 treff og gjorde det bra i sin klasse. Helga Tungen i J12 gjorde nok en god sprint. I dag ble det en bom, det betyr 19 treff totalt på denne konkurransehelga. Det er god skyting det Helga! Ane Sigrid Tungen i samme klasse gjorde også et godt løp. Siste Orkdalsløper som gikk sprint i dag var Elise Kastås-Asbøll i klasse nybegynner jenter under 10 år. Elise feide gjennom løypene på Saupstad og skjøt 9 treff.

DSC 0738En glad vinner i klasse J15 etter endt fellsstart. Amanda Lynum tok en overlegen seier i klassen etter meget godt langrenn og god skyting (3 bom). Vi fikk også tredjeplass i klassen med Maria Landrø Monsen.

IMG 2064

Ørjan Nergaard på tur over målstreken til seier i klasse G14. Konkurransen i denne klassen ble en tett og spennende affære, artig da at en blåkledd går først over målstreken. Klubbkompis Emil Kastås-Asbøll gikk  inn til en 9. plass i klassen.

IMG 2078

Oscar Uv suser her inn til en sterk andreplass i G13. Oscar hevet seg på skytebanen ifht. gårdagen og gikk seg rett inn på nest øverste trinn på pallen.

IMG 2084

Olve Tungen, også G13, på tur inn til en sterk fjerdeplass  av 18 startende i klassen.

IMG 2103

Her går starten i klasse G15/16. Bildet illustrerer godt hvor trangt det er, og kampen om posisjoner i starten på en fellesstart. For klassene G15 og G16 var også dagens løp kvalifisering til Young Star i Holmenkollen. Der landets beste 15 og 16-åringer møtes til dyst. På bildet skimtes 2 OIL-løpere. Startnr. 200 er Sivert Garberg Solligård. Sivert var den OIL-løperen med reim, som hadde best skyteresultat med 9 treff. Sivert gikk inn til 8. plass i G16. Til høyre for Sivert skimtes Arnt Johan Tungen som gikk inn til 5. plass i G15.

IMG 2094

Startskuddet i J13 er gått og Martine Landrø Monsen, nest yttertst til venstre, jobber seg framover i feltet. Martine skjøt med nytt våpen i dag, det gikk veldig bra, hun endte som nr. 7 i klassen.