Avdelinger > SKI > SKISKYTING > TC 5 med sprint og fellesstart på Selbuskogen.

TC 5 med sprint og fellesstart på Selbuskogen.

18.03.2017

Trøndercupens 5. runde gikk i dag av stabelen på Selbuskogen skiarena med Skatval skilag som arrangør. Det var glimrende og vinterlige forhold som ventet løperne etter nattens snøfall. Sola tittet også fram og laget en perfekt ramme rundt rennet. 12 OIL-løpere stilte til start. Yngre enn 13 år gikk sprint, og 13 år og eldre fellesstart.

IMG 5749

Her er Amanda Lynum på tur over mål til en soleklar seier i J15 etter årsbeste på skytebanen med 1-1. Legg merke til at OIL-flagget er med på oppløpet:) Maria Landrø Monsen gikk inn til 3, plass i samme klasse.

IMAG0083 20170318 141649911

Arnt Johan Tungen i G15 ble nr. 2 etter en jevn kamp med seierherre og musiker Sivert Garli fra Sokna. Det skilte kun 2 sekunder etter like mange bom.

IMG 2349

Emil Kastås-Asbøll skjøt glimrende i dag, kun 1 bom. Emil suste inn til en 3. plass i klasse G14.

IMG 2352

Olve Tungen i den prikkete skytetrøya har her en duell med Sigurd Stuen, Rennebu om 2. plassen i G13. Sigurd trakk det lengste strået der, og Olve slår inn til en fin-fin 3. plass.

IMAG0092 20170318 141650389

Håvard Mo i M17 har prestert jevnt bra hele sesongen, så også i dag. Håvard gikk inn til andreplass i klassen. Her får han tilbakemelding fra støtteapparat og pappa Lars på resultat på skytebanen.