Orkdalscupen tekst

 

Orklandlekene 001

 

 

Knyken live

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

KNYKEN

Orkdal Idrettslag driver og utvikler Knyken skisenter, et helårs rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Idrettslaget startet i 2010 en utbygging av anlegget, med stor hjelp av dugnadsgjengen Knykenfolket. I dag har Knyken 5 hoppbakker med plast, skistadion med moderne skiskytteranlegg, ca 5 km rulleskitrasè, skilekområde og alpinanlegg. I hjertet av Knyken ligger Knykstuggu med overnattingsplasser og garderober. Siden utbyggingen startet i 2010 har Orkdal Idrettslag blant annet arrangert Norgescup skiskyting to ganger, Hovedlandsrenn skiskyting, NM hopp veteran sommer og vinter, Veteran-VM i hopp/kombinert samt hatt besøk av Toppidrettsveka.

Under ser dere artikler som er laget om Knyken skisenter. Se også valg i toppmenyen.

Nærmeste kartpunkt til Knyken er Gilmoen som ligger på veien opp til skianlegget. Avkjøring fra fv 463. Følg veien til Gilmoen. For kart trykk her: http://kart.gulesider.no/?q=gilmoen

Velkommen til Knyken skisenter!

 

 

 


07.07.2021

Tilbake i Knyken som verdensmester

Knyken skisenter er et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Klubber og kretser legger årlig mange treningssamlinger til anlegget. Hyggelig er det også at toppidrettsutøvere trener i Knyken. I forrige uke var kombinertlandslaget for kvinner på besøk.

Les mer…


25.06.2021

Nytt lagerbygg på gang i Knyken

I løpet av våren og sommeren blir Knyken Trimpark ferdig. Arbeidet med ny lavvo er godt i gang. Nå har Knykenfolket startet med enda et nytt prosjekt. Nedenfor den store parkeringsplassen i Knyken er arbeidet i gang med et nytt lagerbygg.

Les mer…


23.06.2021

Ny dugnadsgjeng jobber i Knyken

Den frivillige innsatsen i Knyken skisenter har vært fantastisk gjennom mange år. Det samme kan vi si om kreativiteten. Nå jobber en ny dugnadsgjeng på spreng i alpinanlegget.Det gjøres et veldig stort arbeid hver sommer og høst for å rydde i alpinanlegget i Knyken.

Les mer…


17.06.2021

Knyken skisenter åpent for alle

Det har vært en ny spesiell vår, med restriksjoner og begrensninger innenfor dagligliv, kultur og idrett. Denne uka kom vi et stykke nærmere normalen, da Knyken skisenter igjen ble åpent for besøkende fra andre kommuner.Knyken skisenter er et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett.

Les mer…


06.06.2021

Bygger lavvo med plass til 30 personer

I løpet av sommeren blir Knyken Trimpark ferdig, med aktivitetsmulighet for folk i alle aldre. Samtidig jobbes det med enda et prosjekt i Knyken. Orkdal Idrettslag er i gang med byggingen av en stor lavvo i tilknytning til skileikområdet og gapahukene i Knyken.Knyken skisenter har gjennom et år veldig mange...

Les mer…


03.06.2021

Knyken utvider tilbudet med trimpark

Knyken skisenter er siden 2010 blitt utviklet til et av Norges beste rekrutteringsanlegg for vinteridrett. Anlegget byr på varierte aktiviteter, til alle årstider. Nå til sommeren vil et nytt aktivitetstilbud stå ferdig - når Knyken Trimpark blir ferdig.Tor Wongraven har designet og frontet byggingen av trimparken.

Les mer…


29.05.2021

Sommersesongen i gang - for Orklendinger

Sommersesongen i Knyken skisenter er i gang. Det er snøfritt i rulleskitraseen, og i hoppanlegget er alle snønett tatt av. På grunn av det økte smittetrykket i Orkland og i vår region er anlegget foreløpig åpent bare for utøvere fra Orkland kommune. Dette skjer etter samtaler med kommuneoverlege.

Les mer…


09.05.2021

Brøyter vekk snø i mai

I Knyken skisenter jobbes det for å gjøre mellomsesongen mellom vinter og sommer så kort som mulig. Vi er akkurat nå i en periode der det verken er mulig å ha skiaktivitet på vinter- eller sommerføre.

Les mer…


03.05.2021

Vi venter på sommersesongen i Knyken

Sommersesongen i Knyken starter som regel rundt 17. mai. Da begynner rulleskitraseen å bli bar, og snønettene i hoppanlegget tas av. Hvordan det blir i år er fortsatt usikkert. Det kom godt med snø i andre del av april, og det er fortsatt ganske kaldt på nettene.

Les mer…


11.04.2021

Vintercomeback i Knyken denne våren

I perioden mellom vinterferie og påske ble skiforholdene stadig dårligere i Knyken skisenter, og vi så for oss at overgangen til sommersesongen var i gang. Slik ble det ikke, og nå er det vinterlige forhold igjen i skianlegget.

Les mer…

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

tronderenergi logo

 

gjensidige horizontal logo rgb

 

coop logo nordvest omriss

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK

 

Svorka logo