Live kamera knyken

 

 

Leie lokaler Knyken

 

Kvalitetsklubb

 

Rent idrettslag

 

Ullmax Orkdal IL

 

grasrotandel977074444.jpg

 

Orkla FK

 

Hjem » Nettbutikk for bestilling av klubbklær er åpen!

23.10.2019

Trimtex Pulse Jakke

Nettbutikk for bestilling av klubbklær er åpen!

For å få klærne før jul (uke 50) så er bestillingsfristen nå førstkommende søndag 27/10! 
 
Vareprøver blir lagt ut i kjellerstua i Knykstuggu i morgen, torsdag 24/10, slik at alle får prøve produktene etter treninga. Bestillingsfristen er som sagt dessverre relativt kort, søndag 27.10 kl. 23:59.
Trimtex Vision Konkurransedress

Produktprøvene vil ligge i Knyken helt fram til da og vi lar de ligge der en uke til etter bestillingsfristen, slik at de som evt skulle ønske en senere bestilling (ikke i tide til jul) fortsatt har mulighet til å prøve størrelser. Det er fritt fram å stikke innom Knykstuggu for prøving av kolleksjonen når som helst i 
denne perioden. Vareprøvene vil være sortert etter herre/dame/barn, produkt og størrelse. Vær vennlig å legg produktene slik du fant de etter prøving slik at det blir lettere for andre å finne fram.
 
Merk: Vareprøvene er ikke i vårt design, designet finner du i nettbutikken. Bildene av produktene stemmer for alle untatt Pulse Beanie lue og Storm dunjakke. Lua har Orkdal IL logo i panna, den synes ikke på bildet i nettbutikken. Storm dunjakka har Orkdal IL logo på ryggen, ikke bare bokstaver som vist på bildet i nettbutikken.

1) Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:

https://trimtex.no/no/min-trimtex/orkdal-il--ski/
48337125 10156580358256996 7077228895392497664 o
2) Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller.  På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.  

3) Tast inn "orkdalski" i «teamkode for innmelding» og logg inn.

4) Handle som en vanlig nettbutikk, legg produkter i handlevogna og betal på vanlig måte.

5) Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom. Varene bil levert til din hjemadresse, ikke noe mer rot med felles bestillinger til Knyken.

Anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips på slutten! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.
  
Ta kontakt med Kristian Sørlund (e-post: sorlund@gmail.com, tlf: 915 90 814) om du skulle ha spørsmål eller problemer med bestillingen.

 

 

 

 

 

 

Våre hovedsamarbeidspartnere

OrklaSparebank RGB liggende Svart

 

eika

 

tronderenergi logo

 

Varig logo orkla 4f 02

 

coop logo nordvest

 

orkland

 

orkland energi logo CMYK