Avdelinger > FOTBALL > Fortsatt håp - kom på kamp!

Fortsatt håp - kom på kamp!

19.10.2019

Orklas herrelag i 3. divisjon reiste til Raufoss for å sikre plassen i neste års 3. divisjon. Et poeng skilte Orkla og Raufoss 2 før kampen. En runde før slutt på årets sesong ligger nå Orkla to poeng bak etter at Raufoss 2 vant lørdagens kamp hele 6-0.
(Bilder: Orkla FK)

Raufoss Orkla 02
Kampen på Nammo stadion var i realiteten over allerede etter 15 minutter. Et offensivt sterkt hjemmelag gikk hardt ut, og før kvarteret var gått lå tre baller i nettet bak Orklas keeper Håkon Næss. Raufoss 2 stiller med noe ulikt mannskap fra kamp til kamp, men den offensive slagkraften i lørdagens mannskap var virkelig god. Fram på banen hadde Raufoss 2 blant annet Anton Henningson som scoret over 20 mål i andre divisjon forrige sesong, Emil Breivik som fikk spilletid for Norge U20 i midtuka, og Singapore sin landslagsspiller Ikhsan Fandi Ahmad, som har blitt mange kamper i OBOS-ligaen denne sesongen.  Ved pause stod det 4-0 til hjemmelaget. Andre omgang ble i større grad en transportetappe for begge lag, men også da var Raufoss 2 farligst. Sluttresultatet 6-0 var rettferdig ut fra kampforløpet.

3 div host 2019 03
For Orkla handler det nå kun om å nullstille foran neste helgs sesongavslutning mot Tiller hjemme på Orkla Sparebank stadion. Orkla må vinne sin kamp samtidig som Raufoss 2 må tape poeng borte mot Gjøvik-Lyn. Kongsvinger 2 gjorde jobben hjemme mot Ranheim 2 og vant hele 5-1. Det betyr at KIL 2 må tape stort i siste kamp mot Brummundal dersom de skal kunne rykke ned. I realiteten må Orkla vinne sin kamp og satse på hjelp fra Gjøvik-Lyn.

Raufoss Orkla 03
Møt opp på Orkla Sparebank stadion lørdag og hjelp Orkla FK fram til seier. Kampen starter allerede klokka 12.00!

PS! Orkla 2 avslutter sesongen med hjemmekamp mot Hitra på Orkla Sparebank stadion i morgen søndag kl 14.00.