Avdelinger > HÅNDBALL > KAMPREFERAT KVINNER/SENIOR

KAMPREFERAT KVINNER/SENIOR

27.10.2022

Kvinner/Senior møtte Heimdal 2 på hjemmebane, Onsdag 26.okt

En kamp det var mye spenning rundt, da Heimdal 2 også ligger i nedre del av tabellen og hadde 4 tap og 1 uavgjort hittil.
Orkdalsdamerne spilte en bra 1.omgang, og lagene var jevngode - men det var ikke helt dagen for våre damer og Heimdal fikk overtaket ut i 2.omgangen. Det står 10-10 til pause, men det ender 15-22 til Heimdal.
Kampreferat fra trenertemaet kan du lese her:

''Det ble dessverre tap i onsdagens hjemmekamp mot Heimdal 2. Etter en jevnspilt førsteomgang med solid forsvar fra begge lag gikk vi til pause med 10-10. Etter pausen går vi på banen for å styre kampen, men det klarer vi dessverre ikke. Selv om vi scorer det første målet, så lar vi Heimdal ta over initiativet. Etter en noe rotete periode der tekniske feil fører til enkle mål for gjestene, så blir det tungt å komme tilbake. De vil rett og slett mer enn oss. Selv om vi er skuffet over innsatsen i 2.omgang, så må vi ta med oss det positive. Til tider et meget godt forsvarsspill, mange gode angrep og flere kontringsmål enn tidligere kamper. Vi skal riste av oss skuffelsen, og komme sterkere tilbake'' .